Μεγάλη ανατροπή στην τηλεθέαση μεταξύ Σιλά, Σουλεϊμάν και Χατζηβασιλείου!

Ποιος ήταν ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς;

 Τρεις ισχυροί αντίπαλοι μπήκαν στην τηλεοπτική αρένα λίγο μετά τις 21:00, ο καθένας με τα δικά του όπλα, αλλά με τον ίδιο στόχο, την πρώτη θέση στον πίνακα μετρήσεων τηλεθέασης της Nielsen. Η Sila που από το καλοκαίρι …κάθισε στο θρόνο της ακλόνητη, ο Σουλεϊμάν που τελευταία παρουσιάζει μια …επικίνδυνη άνοδο και η σταθερή δύναμη Βίκυ Χατζηβασιλείου αναμετρήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και το αποτέλεσμα ήταν ανατρεπτικό!

Ολοένα και απομακρύνεται από εκείνες τις μέρες που τα ποσοστά της ξεπερνούσαν το 30%, η σειρά του MEGA. Για πρώτη φορά, η Sila έπεσε κάτω από το 20%! Με μόλις 18,7%, είδε τους αντιπάλους της να περνούν μπροστά και η ίδια να περιορίζεται στην τρίτη θέση.

Ο Σουλεϊμάν γίνεται όλο και πιο μεγαλοπρεπής, καθώς τα νούμερα που καταγράφουν τα μηχανάκια τηλεθέασης για τη σειρά του ΑΝΤ1 είναι διαρκώς ανοδικά. Με 21,4% στο γενικό σύνολο, κράτησε την πρωτιά στο prime time της Πέμπτης.

Το Πάμε Πακέτο φέτος έχει δύο τουρκικές στρατιές να αντιμετωπίσει, αλλά παρ’ όλα αυτά δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά. Μέχρι τις 22:15 η τηλεθέαση της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου σημείωσε μέσο όρο 18,1%. Με το τέλος των σίριαλ, η τηλεθέαση του ALPHA …πέταξε στο 24,5% και ολοκληρώθηκε έχοντας καταγράψει στο σύνολο της προβολής του Πακέτου, 20,6%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Downton Abbey;