Μega και ΕΡΤ μετέδωσαν πρώτοι το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Ποιες συχνότητες προτίμησαν οι τηλεθεατές για να ενημερωθούν;

Μπορεί το Mega να διανύει δύσκολες μέρες όσον αφορά στην προσπάθειά του να στελεχώσει το πρόγραμμά του με δυνατά χαρτιά που θα φέρουν την πολυπόθητη υψηλή τηλεθέαση, ωστόσο, ο μηχανισμός των ειδήσεων που τελευταία δοκιμάζεται περισσότερο από κάθε άλλο τμήμα του καναλιού, αντέδρασε άμεσα για την κάλυψη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

Την Παρασκευή το βράδυ το MEGA και η ΕΡΤ ήταν τα πρώτα κανάλια που διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν τις πρώτες πληροφορίες. Η ΕΡΤ, αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κρατήσει στη συχνότητά της μεγάλο μερίδιο των τηλεθεατών, παρά μόνο το 8,5% στο σύνολο και το 4,5% στο δυναμικό κοινό. Το MEGA, από τις 00:10 συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών με 17,3% στο σύνολο και 19,7% στο δυναμικό.

Ο ΣΚΑΪ βγήκε στον αέρα στις 00:26 και δεν ξεπέρασε το 8,1% στο σύνολο και το 7,8% στο δυναμικό. Αντίστοιχα στον Alpha που ξεκίνησε τη ζωντανή ροή στις 00:40 σημείωσε 16,3% και 12,9%. Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο ANT1 μπήκε στο παιχνίδι πολύ αργά, στη 01:48.