Μέχρι πότε θα μας λέει καλημέρα το Happy Day;

Ποιο είναι το μέλλον της εκπομπής την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο Zappit, έχουν κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού καθώς η εκπομπή σημειώνει υψηλά νούμερα, με την Nielsen να της χαμογελάει καθημερινά, απέναντι σε κανάλια και εκπομπές που για χρόνια κρατούσαν τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Έτσι το κανάλι της Κάντζας είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένο με την εκπομπή με αποτέλεσμα αυτή να μην κάνει φινάλε για την φετινή σεζόν στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου, όπως οι περισσότερες εκπομπές, αλλά να πάρει παράταση μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το προσεχές διάστημα η Σταματίνα θα αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά πλατό, για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσει την εκπομπή στην τύχη της.

Η παρουσιάστρια, όπως έχει βεβαιώσει τους υπεύθυνους του καναλιού, θα βρεθεί μακριά από το πόστο της για μικρό διάστημα αφού επιθυμεί να είναι εκείνη που θα ευχηθεί καλό καλοκαίρι στο αγαπημένο της κοινό.

Όσο για το μέλλον της εκπομπής για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και τα σχέδια του σταθμού γι’ αυτήν είναι πολύ θετικά. Το κανάλι βλέπει την απήχηση που έχει εκπομπή στον κόσμο και τα υψηλά νούμερα σε μια ζώνη που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στον Alpha και επιθυμούν το Happy day να συνεχιστεί. Μέχρι αυτή την στιγμή τίποτα δεν είναι επίσημο αν και έχουν γίνει συζητήσεις χωρίς όμως να έχουν πέσει υπογραφές. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Η Σταματίνα κερδίζει στο δυναμικό κοινό