«Με το δεξί»… και τα Χριστούγεννα με το πρωινό ΑΝΤ1!

Στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της εκπομπής με «Με το Δεξί» θα γνωρίσουμε την οικογένεια Στάβαρη, από τη Λούτσα.

Η οικογένεια αποτελείται από τον πατέρα, τη μητέρα και τα δύο μικρά κοριτσάκια τους 5 και 8 ετών. Άνεργοι και οι δύο γονείς και με πενιχρά εισοδήματα, δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους όλα όσα θα επιθυμούσαν.

Λόγω της άσχημης οικονομικής τους κατάστασης, εξακολουθούν να κατοικούν σ’ ένα σπίτι με πολλά και σοβαρά προβλήματα, όπως διαρροές στο υδραυλικό σύστημα και μεγάλες βλάβες στο ηλεκτρολογικό. Ακόμα, σε πολλά σημεία το πάτωμα είναι καλυμμένο μόνο με μουσαμά, ενώ η υγρασία κάνει τις συνθήκες διαβίωσης πολύ κακές και ανθυγιεινές. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του χειμώνα το σπίτι είναι πάρα πολύ κρύο, ενώ το καλοκαίρι πάρα πολύ ζεστό.

Ο Σπύρος Σούλης μαζί με την ομάδα του αναλαμβάνουν να το γκρεμίσουν και να ξαναχτίσουν στη θέση, του ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι, που θα δώσει χαρά σε όλη την οικογένεια και θα τους εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής!
Μαζί του σε όλη αυτή την προσπάθεια θα σταθούν οι συντελεστές του «Πρωινού ΑΝΤ1»!

Το γκρέμισμα αρχίζει και μαζί με την ομάδα της εκπομπής τα φτυάρια πιάνουν: ο Χρήστος Φερεντίνος, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Χριστίνα Πολίτη. Ενώ, όταν έρχεται η σειρά της διακόσμησης και του στολισμού: η Κατερίνα Ζαρίφη και η Λίτσα Πατέρα δίνουν τις δικές τους εικαστικές ιδέες και διαμορφώνουν έναν παραμυθένιο χώρο, για όλη την οικογένεια!

Όμως και ο εξωτερικός χώρος αλλάζει εντελώς! Ένας «μαγικός» κήπος γιορτινά διακοσμημένος κι ένα «δάσος» από Χριστουγεννιάτικα δέντρα δίνουν μοναδικό χρώμα και συνθέτουν την πιο γλυκιά ατμόσφαιρα … για αυτήν τη γλυκιά οικογένεια!

Επιπλέον, η εκπομπή «Με το Δεξί», θα καλύψει όλες τις ανάγκες της οικογένειας για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Το «θαύμα» των Χριστουγέννων για εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη… δεν διαρκεί μόνο τις γιορτινές μέρες, καθώς ο ΑΝΤ1 δίνει την ευκαιρία και τη χαρά σε μια οικογένεια, κάθε βδομάδα να μπαίνει στο νέο της σπιτικό… «Με το Δεξί»! Απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελέτη – Φερεντίνος: Η νέα τηλεοπτική κόντρα!

Η Σκορδά στέλνει φιλιά στην Μενεγάκη!

Μπαρμπαρίγου: » 'Εχω ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη»