Με ποιό άλλο κανάλι συζητάει ο Ν. Χατζηνικολάου ;

Διαβάστε ποιά είναι τα ενδεχόμενα

Το ZAPPIT πρώτο από όλους είχε αναφέρει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου όχι μόνο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά σας είχε ενημερώσει για την κατ' αρχήν συμφωνία του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ωστόσο η συμφωνία αυτή δεν φαίνεται να ικανοποιεί απόλυτα το δημοσιογράφο που τώρα συζητά και με τον Σκάι!
Ο ΑΝΤ1 που δεσμεύεται μέσω συμβολαίου με τη Μ. Χούκλη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου δε θέλει να βρεθεί σε αντιδικία μαζί της όπως είχε γίνει παλαιότερα με την Ε. Στάη που τελικά έλαβε δικαστικά και μια πολύ μεγάλη αποζημίωση.

Επίσης το κανάλι αφ΄ενός εμφανίζεται ικανοποιημένο από την παρουσιάστρια του και αφ' ετέρου δε θέλει να αυξήσει το μπάτζετ του ενημερωτικού του τομέα. Βέβαια το ενδεχόμενο να εντάξει στο δυναμικό του ένα δημοσιογράφο του βελινεκούς του Ν. Χατζηνικολάου είναι άκρως δελεαστικό και αποτελεί διακαή επιθυμία της διοίκησης του.Όμως όπως πολλές φορές στο παρελθόν ο ΑΝΤ1 τα θέλει όλα και όλους και προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα. Γι' αυτό και οι πρόσφατες διαρροές από το κανάλι έκαναν λόγο για δελτίο εναλλάξ από τους δύο παρουσιαστές ή για άλλη συμβιβαστική λύση.

Τα παραπάνω έκαναν το Ν. Χατζηνικολάου να ανοίξει «κανάλι επικοινωνίας» και με τον Σκάι παρ' ότι ως πριν λίγες εβδομάδες οι δύο πλευρές έριχναν φαρμακερά βέλη η μία προς την άλλη. Παρά το αρχικό μούδιασμα βρέθηκε πεδίο διαλόγου. Άλλωστε το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται σε περίοδο αναθεώρησης της εως τώρα τακτικής του και γι' αυτό προχώρησε και στη συμφωνία με το Γ. Αυτιά.

Η συζήτηση με το κ. Χατζηνικολάου δε μπορούσε να μείνει μόνο στα του δελτίου αφού ο δημοσιογράφος είναι συνιδιοκτήτης μαζί με το Γ. Κουρή του REAL FM του σταθμού που είναι ανταγωνιστικός του ΣΚΑΙ, και που εδώ και λίγους μήνες τον ξεπέρασε σε ακροαματικότητα. Αλλά και η εφημερίδα του είναι ευθέως ανταγωνιστική με την Καθημερινή της Κυριακής. Έτσι οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν «βάλει στο τραπέζι» μια ευρύτερη συνεργασία.

Βέβαια στο Φάληρο υπάρχουν και κάποιοι που δε θα ήθελαν με τίποτα τον έμπειρο άνκορμαν ,αλλά αν υπάρξει συμφωνία…κορυφής όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Διαβάστε ακόμα:

Η νέα τηλεοπτική στέγη του Νίκου Χατζηνικολάου

Χατζηνικολάου : «Για μένα το ΑΛΤΕΡ τελείωσε…»

«Κρατήστε μια πισινή…»