Με πάρτι και πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το νέο χρόνο η υφήλιος

Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο!

 Ένα μεγάλο απέραντο πάρτι στήθηκε σε όλη την υφήλιο για την υποδοχή του νέου χρόνου, με την ελπίδα πως το 2014 θα φέρει στη ζωή όλων όσα στέρησε το 2013 και κυρίως λιγότερο πόνο.

Απ’ άκρη σ’ άκρη εκδηλώσεις. Κόσμος συγκεντρωμένος στις πλατείες και τους δρόμους, να μετρά αντίστροφα για τη νέα χρονιά. Και μόλις ο παλιός χρόνος έδωσε τη θέση του στον καινούργιο οι ουρανοί φωτίστηκαν από τα πυροτεχνήματα!

Η Νέα Υόρκη και η Times Square είχαν και φέτος τα πρωτεία με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, φώτα, λέιζερ, μουσική και… φιλιά!

Στη Γερμανία, οι Βερολινέζοι υποδέχτηκαν το 2014 μπροστά από την Πύλη του Βραδεμβούργου, φορώντας αστεία τεχνητά αυτιά και λαμπερά ψηλά καπέλα. Μόνο στο πρώτο λεπτό του πρώτου χρόνου, χρησιμοποιήθηκαν 6.000 πυροτεχνήματα!

Στη Μόσχα, στον καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου, οι Μοσχοβίτες απόλαυσαν το θέαμα με τα πυροτεχνήματα, ενώ φαντασμαγορικό ήταν το θέαμα και στο Λονδίνο!

Κι αν στις πόλεις της Ευρώπης τα πυροτεχνήματα είναι κάτι σαν… παράδοση, στην Πιονγιάγνκ σίγουρα δεν είναι. Αλλά φέτος, υπήρξαν!
Δείτε φώτο και βίντεο στο NEWSIT