Με επαναλήψεις και πολλές ταινίες θα μας κρατήσει συντροφιά η τηλεόραση!

Τι θα προβάλει η τηλεόραση σήμερα;

Σαββατόβραδο  σήμερα και οι επιλογές πολλές για   για όσους αποφασίσετε να μείνετε στον καναπέ σας και να δείτε τηλεόραση!

Στις 15:00  ξεκινάει στο Μegα η ξένη ταινία «Κατά λάθος μπαμπάς» μια κωμική περιπέτεια..

Υπόθεση:Ο 32χρονος Σόνι Κόφαξ σε όλη του τη ζωή αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. 'Οταν η κοπέλα του τον αφήνει για κάποιον μεγαλύτερο και πιό ώριμο, πρέπει να βρει τρόπο να της αποδείξει ότι επιτέλους ενηλικιώθηκε. Σε μια απεγνωσμένη τελευταία κίνηση, αποφασίζει να υιοθετήσει ένα πεντάχρονο αγόρι για να την εντυπωσιάσει. Τώρα, ο Σόνι συναγωνίζεται τον πεντάχρονο σε …ωριμότητα, θα έρθει αντιμέτωπος με τους μπελάδες της πατρότητας, αλλά και με μια άλλη πλευρά του εαυτού του που μέχρι τώρα αγνοούσε. Οι λύσεις που προσφέρει στα προβλήματα της ανατροφής του Τζούλιαν είναι μάλλον αντισυμβατικές, προσπαθώντας να μην επαναλάβει τα λάθη που έκαναν οι δικοί του γονείς, δίχως άλλο όμως έχει μεγάλα αποθέματα αγάπης να προσφέρει. 

Στις 21:00 έρχεται το νέο επεισόδιο «Όμορφος κόσμος 2» για το 2012! Καλεσμένοι του Γρηγόρη, ο Γιάννης Σερβετάς, η Μαρία Μπεκατώρου και η Δούκισσα Νομικού που κλείνονται μέσα σ’ ένα ασανσέρ και για να βγουν, πρέπει να πουν αστεία ανέκδοτα!

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα μας κρατήσει συντροφία με επαναλήψεις από την σειρά «Ελεύθερος και ωραίος» και το» Laugh Attack»

To ΣΤΑΡ στις 21:00 θα προβάλει την παιδική ταινία φαντασίας » Στην χώρα των μαγικών πλασμάτων»

Υπόθεση: Ο Μαξ είναι ένα ατίθασο αλλά και ευαίσθητο παιδί, που νιώθει ότι στο σπίτι του δεν τον καταλαβαίνει κανείς και βρίσκει καταφύγιο στον κόσμο των Μαγικών Πλασμάτων. Ο Μαξ μεταφέρεται σε ένα νησί όπου συναντά μυστηριώδη και παράξενα πλάσματα, των οποίων τα συναισθήματα είναι εξίσου τρελά και απρόβλεπτα με τις αντιδράσεις τους. Από τη μία, τα Μαγικά Πλάσματα αναζητούν απεγνωσμένα έναν ηγέτη και από την άλλη ο Μαξ διψά να βρει ένα βασίλειο να κυβερνήσει. Όταν στέφεται βασιλιάς, τους υπόσχεται να φτιάξει έναν τόπο όπου όλοι θα είναι ευτυχισμένοι. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι η διακυβέρνηση ενός βασιλείου δεν είναι εύκολη δουλειά…

«Αφράγκη και έγκυος» η ταίνια που θα προβάλει το mega στις 22:15

Υπόθεση:Η κακοτυχία θα μπορούσε να ήταν συνώνυμο της Κόνι Ντόιλ. 'Αστεγη, άφραγκη και έγκυος, η Κόνι εγκαταλείπει τον άνδρα που δεν την αγάπησε ποτέ και μια πόλη που την θεωρούσε ανεπιθύμητη, με προορισμό…λανθασμένο. Προς λάθος πόλη, με λάθος τρένο, η Κόνι θα γνωρίσει την επίσης έγκυο Πατρίτσια Γουίντερμπορν, η οποία πρόκειται να συναντήσει τα πλούσια πεθερικά της στη Βοστώνη, μαζί με τον σύζυγό της. Για πρώτη φορά, η «τύχη» χαμογελά στην Κόνι. Το τρένο εκτροχιάζεται! Οκτώ μέρες μετά και μ' ένα μωρό στην αγκαλιά, η Κόνι ξυπνά με καινούρια ταυτότητα, ως κυρία Γουίντερμπορν… αφού η Γκρέις Γουίντερμπορν πιστεύει ότι πρόκειται για τη νύφη της. Τώρα, η Κόνι και το μωρό της γίνονται το κέντρο της ζωής της ηλικιωμένης μοναχικής γυναίκας. Χωρίς να μπορεί να ζητήσει από πουθενά βοήθεια και σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία της κυρίας Γουίντερμπορν, η Κόνι δέχεται την καινούρια της ταυτότητα… μέχρι τη στιγμή που η παλιά της ζωή απειλεί να καταστρέψει τα πάντα αλλά και όλους εκείνους για τους οποίους εκείνη νοιάζεται…

Και θα συνεχίσει  με την ταινία «Πιάστε τον κοντό» στις 23:00.

Υπόθεση:Ο τοκογλύφος Τσίλι Πάλμερ ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για να εισπράξει το χρέος από τζόγο του Χάρι Ζιμ, ενός παραγωγού ταινιών β’ διαλογής. Η γνωριμία τους θα ανοίξει νέους δρόμους στον Τσίλι ο οποίος θα γοητευθεί από τα λαμπερά φώτα και θα αποφασίσει να εισχωρήσει στον κόσμο του Χόλιγουντ! Ο Τσίλι ξεχνάει την παλιά του ζωή και συνεργάζεται με έναν κινηματογραφικό αστέρα ενώ φλερτάρει με μια «καυτή» ηθοποιό. Ζει ένα όνειρο μέχρι τη στιγμή που κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάποιοι ενοχλητικοί και γραφικοί κακοποιοί που ζητούν κι εκείνοι να γευτούν λίγη από την κινηματογραφική…μαγεία!

Στον Alpha θα δούμε στις 23:00 την ελληνική ταινία «Safe sex»