Ματαιώνεται η καινούργια εκπομπή του Παπαδάκη;

Καινούργια εκπομπή ακούμε, αλλά καινούργια εκπομπή… δεν βλέπουμε, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες στο παρασκήνιο ότι ο Γιώργος Παπαδάκης τελικά, δεν θα κάνει βραδινή εκπομπή. Ποια είναι η αλήθεια;

Ισχύει ότι ο «πατριάρχης» των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, έπεσε… θύμα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και περικοπών από τον ΑΝΤ1 και δεν θα ξεκινήσει την καινούργια του εκπομπή, ή απλά, όλα αυτά είναι φήμες;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και είναι σίγουρο ότι ο Παπαδάκης θα κάνει τη βραδινή εκπομπή του. Τόσο ο ίδιος ο γνωστός δημοσιογράφος, όσο και το κανάλι του Αμαρουσίου, όπως είναι λογικό, θέλουν την καινούργια εκπομπή, αφού είναι σίγουρο ότι θα την… τιμήσουν κι οι τηλεθεατές. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα και γιατί δεν βγαίνει στον αέρα, ή γιατί, τέλος πάντως, δεν ανακοινώνεται επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου, πότε θα ξεκινήσει η βραδινή εκπομπή; Πολύ απλά, ο λόγος καθυστέρησης της βραδινής εκπομπής είναι το «Πρωινό ΑΝΤ1», αφού η συγκεκριμένη ενημερωτική εκπομπή χρειάζεται πολλή δουλειά από το δημοσιογράφο και την ομάδα του για να βγαίνει καθημερινά στον αέρα και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη. Άλλωστε ο ίδιος ο Παπαδάκης, πολλές φορές έχει τονίσει ότι αγαπά την εκπομπή, αλλά και γενικότερα τη συγκεκριμένη ζώνη που άλλωστε είναι από τους δημιουργούς της. Ο καθημερινός όγκος δουλειάς όμως, είναι τόσο μεγάλος που αναγκαστικά, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με την καινούργια εκπομπή και να τη «χτίσει» γρήγορα έτσι όπως θέλει, οπότε όλα καθυστερούν. Είναι λογικό που ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να προσέξει όλες τις λεπτομέρειες και να είναι σίγουρος για το καινούργιο αυτό… βραδινό περπάτημά του στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη.

Στο σημείο δε αυτό, αξίζει να αναφέρω ότι εκτός της πρωινής ενημερωτικής ζώνης που παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης επί σειρά ετών και στα προηγούμενα βήματά του εκτός ενημέρωσης, είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Ψάχνοντας λοιπόν στα αρχεία μου, είδα ότι η «Κόκκινη κάρτα», που μεταδόθηκε το 1995, είχε σημειώσει μέσο όρο 29,6% στο γενικό σύνολο, ενώ το 1999 ολοκληρώθηκε η προβολή της εκπομπής «Δέκα με τόνο» σημειώνοντας 24% μέσο όρο εκπομπών. Λογικό λοιπόν να θέλει και η καινούργια εκπομπή να σημειώσει πετυχημένη πορεία και να αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, για να περνούν μαζί του τα σαββατιάτικα βράδια!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στόχος του Γιώργου Παπαδάκη και των υπευθύνων του ΑΝΤ1, είναι η βραδινή σαββατιάτικη εκπομπή, να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Μαρτίου. Βέβαια, έχουν την άνεση και για μία εβδομάδα καθυστέρηση, αλλά ο στόχος τους είναι να είναι έτοιμοι μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαρτίου για να κάνουν γύρισμα. Ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται το σκηνικό, ενώ σήμερα, μετά το τέλος του «Πρωινού ΑΝΤ1» και τη σύσκεψη για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή, πρόκειται να γίνει σύσκεψη του γνωστού δημοσιογράφου με την ομάδα του στη βραδινή εκπομπή για να αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι των πρώτων εκπομπών και ποιων τις ζωές θα «ξετυλίξει» στη βραδινή του εκπομπή. Έτσι λοιπόν, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Παπαδάκης, από τις αρχές Μαρτίου θα βρίσκεται και στη βραδινή ζώνη για να κάνει τους τηλεθεατές να χαλαρώνουν και να περνούν καλά, κάθε σαββατόβραδο.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Άγριος καβγάς Ντινόπουλου – Κοντογιώργη για την ΕΡΤ: «Με υπόκοσμο δεν συζητώ»! – «Σκουπίδια είστε εσείς»!