Μάριον Μιχελιδάκη: Έχει δεχτεί όντως πρόταση από την ΕΡΤ για να φύγει για Γιουροβίζιον;

Παλιότερα, – που ήταν πιο… παχιές οι αγελάδες και το όλο ζήτημα στηνόταν με σούπερ-ντούπερ γκλαμουριά από την αρχή μέχρι και το τέλος – , γύρω από το συγκεκριμένο θέμα στηνόταν ένας τρελός χορός ονομάτων ! Βλέπετε, στην μετά Μπόκοτα εποχή, κάθε χρόνο σχεδόν όλη η εγχώρια σόου-μπιζ, βρισκόταν να φλερτάρει με την ΕΡΤ για να αναλάβει την παρουσίαση και την εκφώνηση της Γιουροβίζιον.

Τα τελευταία χρόνια που οι κάνουλες «στέρεψαν» και το πάμε όλο και πιο πολύ «σεμνά και ταπεινά» με το θέμα Γιουροβίζιον, τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι μετριούνται μην σας πω στα δάχτυλα του ενός χεριού και εννοείται πως είναι όλα ΕΡΤικά !

Μετά, λοιπόν, την Ρίκα Βαγιάννη και την Λένα Αρώνη, αυτή την χρονιά η κυρία που φλερτάρει με την Γιουροβίζιον φέρεται να είναι η Μάριον Μιχελιδάκη. Ναι, συζητιέται κάτι παραπάνω από έντονα, πως η γνωστή δημοσιογράφος ετοιμάζει βαλίτσες προκειμένου να είναι εκείνη φέτος που θα δανείσει την φωνή της στον γνωστό, διεθνή, μουσικό διαγωνισμό.

Και παρά το γεγονός ότι ακούγεται έντονα πως η Μάριον και οι ΕΡΤικοί βρίσκονται εδώ και μέρες σε συζητήσεις, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του «Τ-Life», η Μάριον Μιχελιδάκη για την ώρα δεν έχει δεχτεί καμία απολύτως κρούση, καμία απολύτως πρόταση από την πλευρά της διοίκησης, σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση της Γιουροβίζιον.

Παρόλα αυτά, – σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας – , η Μάριον δεν είναι καθόλου αρνητική στην όλη ιδέα. Ετσι, δεν μένει τίποτα άλλο, από το να περιμένουμε να δούμε για το αν θα της γίνει κι επίσημα πρόταση από την ΕΡΤ για να αναλάβει Γιουροβιζιονική δράση και να βρεθεί στις επάλξεις της παρουσίασης, έτσι ώστε να μας προκύψει και το συγκεκριμένο τηλε-συνοικέσιο.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Τα τραγούδια της Κύπρου για την EUROVISION από την Ήβη Αδάμου

Ποιά χώρα μένει εκτός Eurovision;

«Εκτέλεσαν» στα ελληνικά το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα στο Αζερμπαϊτζάν