Μαρινέλλα – Κ. Χατζής: Ξανά μαζί!

Δείτε ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στο Παλλάς!

 Τριάντα έξι χρόνια μετά από την ιστορική τους συνάντηση, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες η Μαρινέλλα και o Κώστας Χατζής, ερμηνεύουν ξανά το «Ρεσιτάλ», για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο Παλλάς με όλα τα τραγούδια που μάγεψαν το κοινό και ηχογραφήθηκαν σε έναν από τους πιο εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών. Πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz τους τίμησαν με την παρουσία τους!

Οι δύο τραγουδιστές είχαν δώσει την ίδια παράσταση το Μάρτιο του 1976 στη μπουάτ «Σκορπιός» , ενώ οι θαμώνες της ήταν οι μοναδικοί προνομιούχοι που έζησαν από κοντά και ένιωσαν την συγκίνηση από την προσπάθεια των δύο καλλιτεχνών να εξαντλήσουν όλα τα αποθέματα της καλλιτεχνικής τους ευαισθησίας για ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου.

Η βραδιά ξεκινάει με τον Χατζή, που με την κιθάρα του ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το «Θυμάμαι», το «Δεν είμ’ εγώ», το «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…». Στη συνέχεια τον συναντάει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, αποδίδει επιτυχίες όπως «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σ’αγαπώ «, «Κι’ ύστερα», «Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε» και πολλά άλλα ανάμεσα τους και το «Η αγάπη όλα τα υπομένει…»

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα ερμηνεύουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση κλείνει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Δείτε φωτογραφίες στο TLIFE