Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Εν γνώσει μου είχα σχέση με τρεις bisexual»

Έχει απατήσει τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη;

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτει άγνωστες και… πικάντικες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα.

Έχετε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη;

Όχι επισήμως. Είμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να δούμε αν έχουμε κάποιο κοινό σημείο για να καταφέρουμε να μείνουμε μαζί, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαστε μαζί και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι άνθρωποι και για να μπορέσει να συμβεί αυτό, πρέπει να σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου.

Έχεις κάνει έρωτα με άλλον άντρα το διάστημα του γάμου σου;

Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά επειδή είμαι Κριός και δεν μπορώ να κρυφτώ, όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσω μια σχέση, θα πάρω διαζύγιο. Είμαι πιστή. Τα φαινόμενα απατούν.

Δεν έχεις απατήσει ποτέ;

Τον άντρα μου δεν τον έχω απατήσει ποτέ. Το έχω κάνει στο παρελθόν σε κάποιες άλλες σχέσεις μου, αλλά όταν αυτές όδευαν πια προς το τέλος του. Στην ουσία είχαν λήξει, αλλά δεν είχαμε πει το «γεια» επισήμως.

Έχεις φλερτάρει με γυναίκες;

Με έχουν φλερτάρει γυναίκες. Επειδή είμαι μονίμως ερωτευμένη με άντρα, δεν έχει τύχει να υπάρξει ανοιχτό το παράθυρο της πιθανότητας.

Είχες ποτέ σχέση με bisexual;

Αρκε΄τες. Εν γνώσει μου είχα σχέση με τρεις. Δεν μου το είχαν πει από πριν, αλλά μου το αποκάλυψαν στην πορεία. Οι bisexuals είναι καλύτεροι στο σεξ γιατί είναι ανοιχτοί σε εμπειρίες. Αυτό έχει να κάνει με τη χημεία. Δεν έχουν κόμπλεξ όσον αφορά τη θηλυκή και την αρσενική τους πλευρά. Ένας αυστηρά straight άντρας δεν θα κάτσει να συζητήσει για μόδα, για τέχνη ή θέατρο. Οι ταμπελίτσες είναι εξαιρετικά βαρετές.