Μαριέλλα Σαββίδου: «Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά γκέι ζευγάρια που είναι εξαιρετικοί γονείς»

«Στην Ελλάδα υπάρχει μία διδακτορία της μόδας ενώ στο εξωτερικό υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία, είναι πιο cool. Τέλος στη δικτατορία των skinny γυναικών λοιπόν»!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Εθνική Ελλάδος» Μαριέλλα Σαββίδου μιλάει στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ και την Μαριέττα Φρύδα.

Η ιστορία που έχει απασχολήσει το τελευταίο καιρό όλους μας είναι το απίστευτο έγκλημα με τη μικρή Άννυ. Ο Καπουτζίδης έχει ένα γκέι ζευγάρι στο σήριαλ .Πιστεύετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ένα παιδάκι αντί να ζει σε μια διαλυμένη οικογένεια θα ήταν καλύτερα να μεγάλωνε με ένα γκέι ζευγάρι;

Ναι το πιστεύω. Δηλαδή ένα παιδί πρέπει να είναι βασανισμένο και να μην έχει μία καλύτερη τύχη; Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά γκέι ζευγάρια που είναι εξαιρετικοί γονείς. Τα γκέι ζευγάρια αντιμετωπίζουν τόσες πολλές δυσκολίες για να υιοθετήσουν ένα παιδί, όπως η γραφειοκρατία και το θέμα της αποδοχής της κοινωνίας οπότε για να φτάσουν να το κάνουν το έχουν σκεφτεί πολύ. Έχω ακούσει πολλά πράγματα, όπως παιδιά που είναι παρατημένα και οι γονείς τους δεν τους αφιερώνουν το χρόνο που πρέπει οπότε χίλιες φορές αυτό το παιδί να μεγαλώσει με ένα γκέι ζευγάρι ή σε μία μονογονική οικογένεια αρκεί να το αγαπάει και να έχει καλύτερη τύχη.

Το σήριαλ θίγει όμως κι άλλα θέματα όπως την κακοποίηση, τις ακροδεξιές οργανώσεις, τα άτομα με αναπηρία όπως ο γιος της Σμαράγδας Καρύδη, ενώ οι αμερικάνικες σειρές μιλούν χρόνια για όλα αυτά. Πιστεύετε ότι είμαστε πολύ συντηρητικοί ως τηλεθεατές και με τη βοήθεια του Γιώργου Καπουτζίδη δεν κρυβόμαστε πια πίσω από το δάχτυλό μας;

Δεν μπορώ να μιλήσω για τα ελληνικά σήριαλ, γιατί ζούσα 12 χρόνια στο Παρίσι και είμαι εδώ από το Σεπτέμβριο. Αλλά αυτό που θαυμάζω στο Γιώργο είναι ότι ενώ μπορούσε να κάνει μια a priori επιτυχία και όλοι περίμεναν ένα δεύτερο «Παρά Πέντε» καταπιάστηκε με πράγματα που μπορεί να μη θέλουμε να ακούμε αλλά είναι εκεί.. Πιστεύω ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Γιώργος είναι ότι έχουμε πιο πολλά πράγματα που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν ως κοινωνία.

Επίσης το εντυπωσιακό είναι ότι ένας άντρας έγραψε ένα σήριαλ που έχει ψυχολογήσει τόσο καλά τη φύση της γυναίκας.

Και εγώ όταν διάβασα το σενάριο αυτό μου έκανε εντύπωση. Έχει ψυχολογήσει τη «Φρόσω» που είναι κακοποιημένη ψυχολογικά και σωματικά και υπάρχουν πολλές γυναίκες που μπορούν να ταυτιστούν. Επίσης, τη «Νίκη» που είναι τόσο δυναμική και όλες οι ηρωίδες που τραβάνε αυτά που τραβάνε. Φαίνεται ότι είναι όλες θύματα αλλά στην πραγματικότητα γίνονται όλες πραγματικές ηρωίδες.

Σας ακούω να μιλάτε με τόσο πάθος για το σήριαλ, το γαλλικό «The Voice»,έχετε χρόνο για ένα έρωτα;

Λειτουργώ πάντα με πάθος στη ζωή μου αλλά αυτή τη περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη.

Φαντάζομαι ότι πέφτετε με τα μούτρα όταν είστε ερωτευμένη;

Δεν πέφτω από την αρχή αλλά αν περάσει κάποιο διάστημα τότε αφιερώνομαι εκατό τα εκατό.

Οι άντρες από την εμπειρία σας προτιμούν με γυναίκες που είναι skinny,κάνουν δίαιτα, πιλάτες και σολάριουμ ή αυτές που είναι juicy,απελευθερωμένες και τα έχουν καλά με το σώμα τους;

Πιστεύω πως καθένας έχει το κοινό του, υπάρχουν στη φύση γυναίκες για όλα τα γούστα. Εμένα οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν έψαχναν τη skinny γυναίκα αλλά τη juicy.

Πάντως και η «Στάλλω που υποδύεσαι έχει αυτοπεποίθηση με το σώμα της, φοράει ότι γουστάρει και δεν λογαριάζει τίποτα.

Μου αρέσει αυτό και χαίρομαι που με ρωτάτε γιατί είναι η πρώτη φορά που με ρωτάει κάποιος για τη «Στάλλω». Όπως είπα και στο Γιώργο «she celebrates her body» δηλαδή κάθε μέρα γιορτάζει το σώμα της. Θα βάλει τα πιο απίθανα πράγματα, τα πιο εφαρμοστά ρούχα και δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει ο κάθε στυλίστας. Στην Ελλάδα υπάρχει μία διδακτορία της μόδας ενώ στο εξωτερικό υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία, είναι πιο cool. Τέλος στη δικτατορία των skinny γυναικών λοιπόν!