Μαρία Ναυπλιώτου: «Οι γονείς μου πέθαναν από καρκίνο…»

Διαβάστε όλα όσα εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Συνέντευξη στο περιοδικό «BEAUTE» και την Χριστιάνα Σταματέλου παραχώρησε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, που εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο καρκίνος “χτύπησε” τους γονείς της, οι οποίοι τελικά “έφυγαν” από τη ζωή.

«Προσπαθώ πάρα πολύ να τα βρω με τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο στοίχημα που νιώθω πως έχω κερδίσει είναι πως θέλησα από πολύ νωρίς -λόγω προσωπικών δυσκολιών- να αποκτήσω καλή σχέση με τον εαυτό μου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις τραγωδίες της ζωής, σε θανάτους. Το θέατρο είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος, όμως σε τίποτε δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε μπορεί να προκύψει στην πραγματική ζωή. Προσπαθώντας να οργανωθώ απέναντι στο πένθος κατάφερα να έχω μια καλή σχέση με τον εαυτό μου, η οποία δεν μπορεί να διαταραχτεί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και το μεγαλύτερο κέρδος μου.

Το πένθος ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Οι γονείς μου αρρώστησαν όταν ήμουν 27 χρονών κι ο αδελφός μου ήταν 25. Πέθαναν σε δέκα χρόνια, κι οι δύο την ίδια χρονιά, από καρκίνο, όταν ήμουν 36 χρονών. Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου γιατί ήμασταν συνέχεια μαζί, είμαστε πολύ δεμένοι. Η αλήθεια είναι ότι από την οικογένειά μου είχαμε πάρα πολύ γερές βάσεις και πήραμε πολλή αγάπη. Οι γονείς μας, με τον τρόπο που μας αγαπούσαν, μας έμαθαν ότι μπορούμε να συνδεόμαστε με τους ανθρώπους και τελικά να μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που έχουν οι σχέσεις».