Μαρία Μπεκατώρου: «Υπήρξε μια περίοδος που ένιωθα ότι είχα βαλτώσει»

«Δεν νιώθω διακοσμητική δίπλα στον Γρηγόρη. Νομίζω πως αυτό δεν ήταν και ποτέ στόχος του καναλιού».

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για όλα στον Πάνο Γιαννακόπουλο και το περιοδικό HELLO.

Όταν έφυγε από το Τηλεάστυ

Υπήρξε μια περίοδος που ένιωθα ότι είχα βαλτώσει. Κυρίως επαγγελματικά. Δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτό είχε επηρεάσει τη συμπεριφορά και τη στάση μου. ήταν η περίοδος που έπρεπε να πάρω την απόφαση να φύγω από το Τηλεάστυ. Προβληματίστηκα και κλείστικα στον εαυτό μου. Ήταν μέχρι να βρω τη δύναμη να τους πάρω τηλέφωνο και να τους πω ότι πηγαίνω στον ΑΝΤ1.

Η νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου

Απειλή δεν νιώθω. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, δε θα μ' άφηνε να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Όταν φοβάσαι προληπτικά, δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Ίσα ίσα, είμαι ενθουσιασμένη. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ, κάτι που έκανα χρόνια πριν και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Έχουμε αρχίσει ήδη να δουλεύουμε στο στήσιμο της εκπομπής και όλοι οι συντελεστές είναι με πολύ καλή διάθεση και θετική ενέργεια. Θα τη δείτε σύντομα.

Ο ρόλος της στα Καρντάσιανς

Δεν νιώθω διακοσμητική δίπλα στον Γρηγόρη. Νομίζω πως αυτό δεν ήταν και ποτέ στόχος του καναλιού. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης με επέλεξε. Είναι ένας ικανότατος παρουσιαστής, με περισσότερα χρόνια εμπειρίας από μένα. Όταν έχεις δίπλα σου έναν παρουσιαστή που επί σειρά ετών έκανε 40 και 50% τηλεθέαση, τότε πρέπει να το σέβεσαι. Μιλάω μόνο όταν μπορώ να στηρίξω την άποψή μου στη συζήτηση με τον εκάστοτε καλεσμένο μας. Δεν πήγα στην εκπομπή για να αποδείξω ότι είμαι πάνω από τον Αρναούτογλου, ούτε ότι είμαι ίση ή καλύτερη παρουσιάστρια από εκείνον. Πήγα για να δημιουργήσουμε μια ωραία παρέα. Σε μια παρέα πάντα κάποιος μιλάει περισσότερο και κάποιος λιγότερο.

Η δύσκολη στιγμή της με καλεσμένη την Βέφα Αλεξιάδου

Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αυτά που έλεγε. Δεν έχω ξεπεράσει το χαμό του μπαμπά μου και επηρεάζομαι πολύ από τέτοιου είδους συζητήσεις. Είχα ταραχτεί αρκετά.