Μαρία Μπεκατώρου: Η δήλωση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που έκανε αίσθηση

«Εμένα τι με ήθελες;» τον ρώτησα, «αφού το κάνεις τέλεια μόνος σου».

H Mαρία Μπεκατώρου περιμένει με αγωνία την πρεμιέρα του YFSF στα τέλη Μαρτίου και μιλάει στην Σόνια Καζόνι και το People για τη συνεργασία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του.

Καλεσμένη θα πας στον Γρηγόρη;
Πήγα στο Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από τη Δική Σου και φυσικά θα πάω στο The 2night show όταν μου το ζητήσει. Μου αρέσει η εκπομπή, γιατί δίνει το βήμα στους καλεσμένους να εξομολογούνται πολύ προσωπικά βιώματα. Βέβαια, θα είναι και κάπως περίεργο. Ο Γρηγόρης πλέον ξέρει πάρα πολλά πράγματα για μένα!

Νιώθεις πως είναι κι αυτός περισσότερο στο στοιχείο του απ’ ό,τι ήταν στα Καρντάσιανς;
To νιώθω και αυτό του είπα: Πως αυτό έπρεπε να κάνει από την αρχή. «Εμένα τι με ήθελες;» τον ρώτησα, «αφού το κάνεις τέλεια μόνος σου». Φέτος η εκπομπή τού ταιριάζει τρομερά. Τον Γρηγόρη τον παραδέχομαι πολύ σαν παρουσιαστή και το λέω παντού. Τον έζησα δύο χρόνια. Ξέρει πολύ καλά αυτή τη δουλειά, την αγαπάει, έχει καταπληκτικές ιδέες, έχει φοβερή αμεσότητα με το κοινό και κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να υπερβάλλει, αλλά όλους μας πιάνει αυτό τηλεοπτικά.

Ένας άλλος καλός σου φίλος, ο Βαγγέλης Περρής, θα βρεθεί ξανά με την παλιά του συνεργάτιδα Ρούλα Κορομηλά για ένα νέο σόου.
Κι εγώ το άκουσα, δεν μου το είπε ο ίδιος, γιατί έχω καιρό να τον δω. Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος και ξέρω πως αυτό το κομμάτι το αγαπά πολύ. Είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τη Ρούλα, ξέρω πόσο ταιριάζουν και χαίρομαι πολύ για αυτό που ετοιμάζει.

Πιστεύεις πως το Spata Live (σ.σ. ο Βαγγέλης Περρής ήταν ο αρχισυντάκτης της εκπομπής) δεν πήρε το χρόνο του για να κερδίσει το κοινό;
Όλες οι εκπομπές χρειάζονται χρόνο για να «χτιστούν» και να εδραιωθούν, αυτό είναι γεγονός. Δυστυχώς, όμως, οι καιροί είναι πολλοί δύσκολοι και δεν αφήνουν περιθώρια σε αυτή την ανάγκη.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People…