Μαρία Μπεκατώρου για Καρντάσιανς: «Πολλές φορές κάνω πίσω σε κουβέντες γιατί…»

«Σε μια παρέα κάποιος μιλάει περισσότερο και κάποιος λιγότερο...».

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθισε η Μαρία Μπεκατώρου που μίλησε μεταξύ άλλων για τα Καρντάσιανς.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στα Καρντάσιανς. Έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση για τη συμμετοχή μου. Είναι μια ωραία δική μας εκπομπή. Είναι εκπομπή που σκέφτηκε και πρότεινε ο Γρηγόρης, είχε τον πρώτο λόγο, πρότεινε εμένα και τον Σταρόβα. Αυτός το έστησε και μας πήρε στην εκπομπή και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν πήγα να βγω ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω, ούτε ίσα από τον Γρηγόρη, ούτε να μιλήσω περισσότερο, ούτε να μιλήσω λιγότερο. Πήγαμε για να είμαστε μια παρέα.

Σε μια παρέα κάποιος μιλάει περισσότερο, κάποιος λιγότερο. Στη συγκεκριμένη παρέα ο Γρηγόρης μιλάει περισσότερο. Δεν κάνω πίσω επειδή πιέζομαι, κάνω πίσω γιατί κάποιες φορές οδηγείται η κουβέντα κάπου αλλού. Δεν αδικώ τον εαυτό μου. Μπορώ να διαχειριστώ την κουβέντα. Όταν έχουμε καλεσμένο έναν πολιτικό, μπορεί να θέλει ο Γρηγόρης να το πάμε στο πιο πολιτικό κομμάτι της ζωής του. Εγώ θα το πήγαινα στο πιο προσωπικό. Αυτό είναι, δεν είναι τίποτα άλλο.

Έχω αφαιρεθεί πολλές φορές στα Καρντάσιανς. Αυτό όμως δεν το κάνω μόνο στα Καρντάσιανς, αφαιρούμαι πολύ συχνά στη ζωή μου. Έχω πρόβλημα σε αυτό. Βασικά αυτό που σκέφτομαι καμιά φορά είναι ότι περνάει η ώρα και δεν τελειώνουμε και λέω στον Γρηγόρη “τι ώρα θα τελειώσει αυτή η εκπομπή;” Σκέφτομαι και τον γυρισμό».