Μαρία Μπεκατώρου: Χωράει στο ίδιο πλατό με τον Νίκο Μουτσινά;

Η επιστροφή του YFSF και ο ανταγωνισμός με το X FACTOR και τη Ρούλα Κορομηλά...

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για όλα στο TV ΕΘΝΟΣ και τη Νάνσυ Νικολαΐδου…

Τα νέα πρόσωπα στην επιτροπή…
Επειδή με ξέρεις, είναι δυνατόν να μην έχω άγχος; Από τη μία νομίζω πως θα πεθάνω από την αγωνία μου κι από την άλλη, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ τόσο με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο ανταγωνισμός με το X FACTOR και την Ρούλα Κορομηλά…
Καλώς να ορίσει και το X FACTOR. Μωρέ, ας γίνει και λίγο… φασαρία! Μετά τη… νεκρική τηλεοπτική σιγή που βιώνουμε, μόνο χαρά μπορώ να αισθανθώ για το οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα.
Για τη Ρούλα έχω μόνο καλά λόγια να σου πω. Είναι μία προσωπικότητα που εκτιμώ, αγαπώ και θαυμάζω ιδιαίτερα. Είναι μία σπουδαία παρουσιάστρια που η τηλεοπτική της απουσία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Η συνύπαρξή της με τον Νίκο Μουτσινά…
Όλα είναι σχετικά… Τι πάει να πει εύκολος συνεργάτης; Για μένα είναι ένας εύκολος συνεργάτης, γιατί πολύ απλά έχουν ταιριάξει τα χνώτα μας. Ο Νίκος μου… πάει και θέλω να πιστεύω πως του… πάω κι εγώ! Έχουμε δέσει, λειτουργούμε άψογα και λατρεύω το αστείρευτο χιούμορ του, τη θεϊκή ατάκα του.