Μαρία Ηλιάκη: «Θα μπορούσα να είχα παντρευτεί πριν από περίπου 12 χρόνια»

«Έχω δείρει άντρα ο οποίος με φλέρταρε και...»

Αυτή την περίοδο δηλώνει μόνη , ωστόσο στο παρελθόν η Μαρία Ηλιάκη εξομολογείται πως είχε δεχτεί πρόταση γάμου, αλλά την απέρριψε. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό Hello! και στη συνέχεια έδωσε …εξηγήσεις στο Πρωινό για τις δηλώσεις της.

Έχεις κάνει δυνατές σχέσεις;
Έχω βιώσει πολύ ωραία συναισθήματα και θα μπορούσα να είχα παντρευτεί πριν από περίπου 12 χρόνια καθώς είχα μια σχέση η οποία οδηγούνταν στο γάμο. Τότε ήμουν στο ξεκίνημα μου στην τηλεόραση και τα μυαλά μου ήτα πάνω από το κεφάλι μου, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να κάνω καριέρα. Οπότε έληξε άδοξα.

Σου το χρεώνεις ως λάθος;
Όχι, γιατί ήμουν πολύ μικρή για να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Ήταν ένας άνθρωπος που υπάρχει ακόμα στη ζωή μου, έχουμε καλές σχέσεις. Εκείνος είναι τώρα παντρεμένος με παιδιά, αλλά ήταν μια ωραία σχέση, έντονη.

Αυτός ο άνθρωπος ήταν εκτός χώρου;
Ναι.

Επιστήθιες φίλες έχεις;
Οι κολλητές μου είναι τέσσερις, όλες γυναίκες.

Δεν έχεις κολλητούς;
Ο μοναδικός άνδρας στη ζωή μου, καρδιακός φίλος, είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Εγώ συνεργάζομαι καλύτερα με τις γυναίκες και θαυμάζω τη γυναίκα ως οντότητα. Νομίζω ότι είμαστε αλλιώς φτιαγμένες, είμαστε άλλα πλάσματα. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε και νομίζω ότι πρέπει οι γυναίκες μεταξύ μας να αναπτύξουμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη. Για μένα, ο άνδρας είναι ένα πλάσμα που δεν θα καταλάβω ποτέ. Νομίζω πως εμείς σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά από εκείνους. Και οι γυναίκες, όμως έχουμε ξεφύγει τα τελευταία χρόνια και είναι κάτι που με προβληματίζει και με στεναχωρεί. Βλέπω τα νέα κορίτσια που έχουν γίνει πιο προκλητικά από το παρελθόν.

Μα κι εσύ είπες προηγουμένως ότι φλερτάρεις.
Ναι, φλερτάρω, αλλά εγώ έχω δείρει άντρα ο οποίος με φλέρταρε και ήταν παντρεμένος.

Πώς τον έδειρες;
Του έδωσα χαστούκι. Δεν μπορώ να διανοηθώ να με κοιτάξει άνδρας που έχει σχέση ή μπορεί να είναι παντρεμένος. Το θεωρώ ό,τι πιο ανήθικο μπορεί να κάνεις στη σύντροφο σου.

Πώς συνέβη αυτό;
Με έχει δει κάπου, με φλέρταρε, μου τηλεφώνησε και κάποια στιγμή βλέπω τυχαία τη σελίδα του στο facebook με μωρά και γυναίκα και υπέθεσα ότι ήταν ανίψια του. Κι έπειτα είδα ευχές: «Να σου ζήσει το μωρό». Μου ζήτησε να βγούμε και είπα από μέσα μου «θα σε φτιάξω εγώ». Κι όταν συναντηθήκαμε, του είπα ότι έπρεπε να ντρέπεται. Ε, του είπα κι άλλα και μέσα σ’ όλα, του έδωσα κι ένα χαστούκι!

Δείτε τι είπε στο Πρωινό: