Μαρία Ηλιάκη: Μπαίνει στο πρωινό των Λιάγκα – Σκορδά;

Είναι το πρόσωπο που θα ενταχθεί στην ομάδα του "Πρωινό";

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με τους δυο γιους τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Τήνο, μετά από έναν δύσκολο και αρκετά κουραστικό χειμώνα, που τους χάρισε, ωστόσο, την πρωτιά στην τηλεθέαση για πέμπτη συνεχή χρονιά. 

Από το εξοχικό τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων πέρασε αυτές τις μέρες και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος «μετακόμισε» στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει καθημερινή απογευματινή εκπομπή με την Μαίρη Συνατσάκη. Κι εδώ ακριβώς είναι που δημιουργήθηκε το ερώτημα με τα πολλά σενάρια. Ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει τη Μαίρη στο «Πρωινό»;

Όπως γράφει το περιοδικό HELLO!, το νέο hot όνομα στην ομάδα της πρωινής ζώνης του καναλιού είναι η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο και αν όλα εξελιχθούν καλά, θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Μαίρη Συνατσάκη.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση για το θέμα, καθώς οι ραγδαίες εξελίξεις στην επικαιρότητα «πάγωσαν» την προετοιμασία των καναλιών για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.