Μαρία Ηλιάκη: «Με έβαλε στον τοίχο ο Λιάγκας»!

"Κάποιοι μου είπαν ότι το παράκανε"...

Στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ και τη Νατάσα Παπανικολάου μιλάει η Μαρία Ηλιάκη και μεταξύ άλλων αναφέρεται στην απώλεια της Ρούλας Κορομηλά από την εκπομπή, αλλά και στην πρόσφατη εμπειρία της από τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Για το τέλος της συνεργασίας της Ρούλας με τον ALPHA, η Μαρία λέει: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα γιατί δεν έχει μιλήσει κανείς. Ούτε η Ρούλα, ούτε το κανάλι. Οπότε δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε τα πρώτα χρόνια και είναι φίλη μου. Δεν ξεχνώ τους ανθρώπους που με έχουν βοήθησει. θα την εκτιμώ και θα την αγαπώ πάντα τη Ρούλα. Και ίσως κάποια στιγμή ξανασυνεργαστούμε»…

Ξεπέρασε ο Γιώργος Λιάγκας τα όρια στην πρόσφατη κουβέντα τους στο Πρωινό mou;

«Με έβαλε στον τοίχο ο Λιάγκας! Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που πάω καλεσμένη στον Γιώργο και την Φαίη αισθάνομαι πολύ άνετα. Γι’ αυτό και ο Γιώργος, επειδή με συμπαθεί πάρα πολύ και του αρέσει να με πειράζει, μερικές φορές με φέρνει σε δύσκολη θέση! Κάποιοι μου είπαν ότι το παράκανε. Αν με ρώταγε κάποιος με τον οποίο δεν υπήρχε καλή χημεία, ίσως παρεξηγούμουν. Εγώ δεν αισθάνθηκα κάτι τέτοιο γιατί ξέρω ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση».

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκίνηση της Μαρίας Ηλιάκη για το χαμό της μητέρας της

Η Άση Μπήλιου παραδέχεται στον αέρα ότι δεν έχει ακούσει ποτέ την εκπομπή των καλεσμένων της