Μαρία Ηλιάκη: «Η Κατερίνα Καινούργιου συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ. Απλώς…»

Γιατί έφυγε από τον ALPHA μετά από 13 χρόνια;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για την αποχώρησή της από τον ALPHA και τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου, στο Πρώτο Θέμα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ύστερα από 13 χρόνια αυνεργασίας με τον ALPHA τι συνέβη φέτος και βρέθηκες στον ΣΚΑΪ; Ήταν δική σου απόφαση ή ο ALPHA επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό σου;

Μετά από τόσα χρόνια που ήμουν στον Alpha, μόνο σεβασμό μπορώ να νιώθω για το συγκεκριμένο κανάλι. Υπήρξαν, όμως, κάποιες πολύ βασικές διαφωνίες οι οποίες με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από το κανάλι. Έφυγα λόγω συνθηκών.

Λόγω οικονομικών διαφωνιών;

Όχι, βέβαια. Θα σου έλεγα πως οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να είμαι εκεί.

Θεωρείς πως η απόφασή σου να βρεθείς στον ΣΚΑΪ θα σε εξελίξει τηλεοπτικά;

Το εύχομαι και δεν σου κρύβω ότι έχω πολύ μεγάλη αγωνία γι’ αυτή την εκπομπή. Σχεδόν δεν κοιμάμαι τα βράδια από το άγχος μου!

Το όνομά σου έχει ακουστεί και για το Dancing With The Stars. Θα συμμετάσχεις τελικά στο σόου του ΑΝΤ1;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μου έχει γίνει πρόταση για το συγκεκριμένο σόου. Είμαι πολύ θετική, αλλά θέλω να το σκεφτώ λίγο ακόμη. Να είμαι σίγουρη για τα ωράριά μου και ότι θα είμαι συνεπής σε όλες μου τις υποχρεώσεις.

Με την Κατερίνα Καινούργιου τι έχει συμβεί; Όντως τσακωθήκατε ή είναι όλα μια παρεξήγηση των media;

Όταν έναν άνθρωπο τον αγαπήσω και τον βάλω στη ζωή μου, το κάνω για πάντα! Δεν είμαι εύκολη στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, γι’ αυτό και είμαι πολύ επιλεκτική σε όσους έχω δίπλα μου. Η Κατερίνα κατάφερε να με κερδίσει και συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Απλώς οι προσωπικές σχέσεις κάνουν κύκλους…

Πυροδοτήθηκε, όμως, όλο αυτό και από το γεγονός ότι δεν την κάλεσες στο πάρτι γενεθλίων σου τον περασμένο Ιούνιο, ενώ εκεί βρίσκονταν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Δάσκαλος.

Θεωρώ ότι όλο αυτό το πράγμα μεγαλοποιήθηκε χωρίς λόγο. Θα ήταν πολύ κουτό από μέρους μου να αρχίσω να σου λέω τι συνέβη εκείνη τη μέρα, πώς κανονίστηκε, αν ήταν ένα πάρτι-έκπληξη και πώς φτάσαμε να είμαστε κάποιοι συγκεκριμένοι και πολύ λίγοι άνθρωποι σε ένα μαγαζί. Ποιος ο λόγος να ανεβάσω στο Instagram φωτογραφία από τα γενέθλιά μου χωρίς την παρουσία της Κατερίνας; Απλά και μόνο για να δημιουργήσω ίντριγκα και εντυπώσεις; Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και ποιος είναι ο χαρακτήρας μου.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος από τους Δέστε Τους επισκέφθηκε την Μαρία Ηλιάκη;

Νίκος Μουτσινάς – Μαρία Ηλιάκη: Ξανά μαζί!

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει για Μουτσινά – Ηλιάκη

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί «πάγωσε» η σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη;

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το Δέστε Τους και τον Νίκο Μουτσινά
 
Τι έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στους συνεργάτες του;
 
Το «βαρύ» φινάλε των «Δέστε τους!» – Κλάματα και λυγμοί!

Έβαλε τα κλάματα η Μαρία Ηλιάκη στον τελευταίο χορό του Δέστε Τους! 

Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε η Μαρία Ηλιάκη τα γενέθλιά της!