Μάρα Ζαχαρέα: «Δεν επρόκειτο να βρεθεί τίποτα, γιατί δεν υπήρχε τίποτα για να βρεθεί»

«Αν αύριο το πρωί κέρδιζα το τζόκερ δεν θα δούλευα άλλο».

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

Η δύσκολη περίοδος του Θοδωρή Ρουσόπουλου

«Όταν ξέρεις ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου και έχει και την αλήθεια με το μέρος σου, είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά δεν θα οδηγήσουν πουθενά στην πραγματικότητα, όπως και δεν οδήγησαν πουθενά. Όταν ξέρεις τι επιθέσεις δέχεσαι, από που τις δέχεσαι και γιατί τις δέχεσαι και είσαι πολύ συνειδητοποιημένος πάνω σε αυτό, τότε μέσα σου ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις υπομονή. Η ζωή αργά ή γρήγορα απαντά σε όλους και σε όλα. Εγώ είδα ανθρώπους που μας είχαν επιτεθεί, στην πορεία να χάνουν τις δουλειές τους και στενοχωρήθηκα γι’ αυτό, έχω δει ανθρώπους που μας έχουν επιτεθεί να έχουν εκείνοι τώρα δικαστικές περιπέτειες και στενοχωριέμαι γι’ αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί. Αλλά, πιστέψτε με, μέσα μου ήξερα ότι όλο αυτό που αφορούσε τον Θόδωρο δεν επρόκειτο να οδηγήσει κάπου, δεν επρόκειτο να βρεθεί τίποτα, γιατί δεν υπήρχε τίποτα για να βρεθεί».

Η οικονομική κατάσταση

«Ο γιος μου ήθελε να μείνει μόνος του, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για τέτοια πράγματα. Έχουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής -θα μας ακούει τώρα ένας άνθρωπος που θα τον έχει χτυπήσει η ανεργία και θα λέει «μα, δεν περνάει πολύ καλύτερα από μένα;», σαφέστατα-, άλλο όμως αυτό και άλλο ότι έχω το παραπάνω».  

https://www.youtube.com/embed/rTMDusfqK1I

Η δημοσιότητα

«Θεωρώ πως το κομμάτι της δημοσιότητας το έχω χορτάσει. Είμαι στην τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια, έχω δει το πρόσωπό μου στο γυαλί πάρα πολύ καιρό… δεν έχω πια καθόλου αυτή την ανάγκη. Εγώ δουλεύω για οικονομικούς λόγους. Γιατί πρέπει να δουλέψω και γιατί θέλω στα παιδιά μου να προσφέρω όσο μπορώ μια καλή εκπαίδευση. Αν αύριο το πρωί κέρδιζα το τζόκερ δεν θα δούλευα άλλο». 

Η συνεργασία με τον Νίκο Χατζηνικολάου

«Είναι πάρα πολύ καλή η συνεργασία μας, γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του ’90. Έχει τύχει πολλές φορές επαγγελματικά να συμπέσουμε. Έτυχε και βρεθήκαμε εδώ στο Star, οπότε είναι όλα πολύ καλά με τον Νίκο». 

https://www.youtube.com/embed/qf8qwKwtnUo