Μαμαλάκης: «Δεν μου αρέσει ο Λουδάρος στο πλευρό της Σπυροπούλου»

«Ο Πετρετζίκης ξεκίνησε από το τίποτα και έγινε κάτι»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλάει στο περιοδικό YOU για τους άλλους τηλεοπτικούς μάγειρες με… τατουάζ και απαντά ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει σε αυτό που έκανε στην τηλεόραση. Ποια είναι η άποψή του για τα πρόσωπα των πρωινών εκπομπών;

Σας λείπει η τηλεόραση;

Το τηλέφωνό μου έχει να χτυπήσει για δουλειά από το 2010!

Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας προτείνουν μια εκπομπή;

Με φοβούνται ή μάλλον φοβούνται τις απαιτήσεις μου. Προσωπικά δεν έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου στην τηλεόραση, υπάρχουν δυο-τρεις ιδέες που θα μου άρεσε πάρα πολύ να τις έκανα. Όμως οι οικονομικές συνθήκες της εποχής μού το απαγορεύουν. Εκείνο που με ικανοποιεί είναι πως οι επαναλήψεις της εκπομπής μου «Μπουκιά και συχώριο» χτυπάνε και 21%.

Πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν τις εκπομπές σας…

Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του είναι να αντιγράψει κάποιον άλλον. Εγώ έκανα ένα ρεκόρ που δεν μου το έχει σπάσει κανένας ακόμα, αλλά θα έρθει η ώρα μου, θα μου το σπάσουν!

Βλέπετε αντικαταστάτη σας;

Όχι.

Πώς σας φαίνονται οι σεφ με τατουάζ, όπως ο Σκαρμούτσος και ο Πετρετζίκης;

Ο Πετρετζίκης μπήκε τούβλο στο «MasterChef» και αυτήν τη στιγμή ξέρει να μαγειρεύει. Ξεκίνησε από το τίποτα και έγινε κάτι. Ο Σκαρμούτσος δεν έγινε γκόμενος εξαιτίας της τηλεόρασης, ήταν. Είναι και όμορφο παιδί, του βγήκε το γκομενιλίκι χωρίς να το θέλει.

Τους άντρες στα πρωινά, πως τους βλέπετε;

Βλέπω άνδρες που δεν περίμενα να δω. Ο Λιάγκας μου αρέσει, όπως και ο Σεφερλής. Πιστεύω ότι επειδή δουλεύει πολύ, θα τα καταφέρει.

Σε ποιους άνδρες των πρωινών, αναφέρεστε τότε;

Δεν μου αρέσει που είδα τον Αντώνη Λουδάρο στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός. Τι δουλειά έχει εκεί;

Μήπως είστε λίγο αυστηρός;

Ναι μπορεί να έχω βάλει τον πήχη ψηλά, μπορεί να του έδωσαν πολλά λεφτά.