Μαλέλης: «Το Star θα γίνει το αποκούμπι της Νεολαίας»

Βίντεο: O Γενικός Δ/ντης ειδήσεων και ενημέρωσης του Star Channel μίλησε εφ' όλης της ύλης απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις τηλεθεατών.

Το επανέλαβε ο ίδιος αρκετές φορές: το όνειρο του για interactive τηλεόραση γίνεται πραγματικό. Ο Γενικός Δ/ντης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, Σταμάτης Μαλέλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Star» και την Χριστίνα Λαμπίρη απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθατών δίνοντας μάλιστα διαρκώς την «εντολή»…  να μην κοπεί καμία! 

Συνοψίζοντας τα σημαντικά σημεία της συνέντευξης, ο Σταμάτης Μαλέλης αποκάλυψε την ίδρυση μιας κίνησης «με προοδευτικό χαρακτήρα που δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί» κάνοντας αναφορά και στο όνομα του Φώτη Κουβέλη. Μ' αυτή την πράξη, όπως εξήγησε, κάνει πραγματικότητα ένα νεανικό του όνειρο! 

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν  με τον γενικό διευθυντή του καναλιού κ. Αλκαλάι για να συζητήσουν για τα της επόμενης χρονιάς αναφέροντας ότι «Όλα είναι ανοιχτά» τονίζοντας όμως παράλληλα ότι «Όλοι οι καλοί συνεργάτες μας θα είναι δίπλα μας».

Ανέφερε επίσης την πρόθεση του να ανανεώσει το Δελτίο ενσωματώνοντας θέματα για την «φτώχεια στην Ελλάδα» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απαρνηθεί το Lifestyle το οποίο και χαρακτήρισε «αντίδοτο στην κατάθλιψη». Επέμεινε πολύ στους νέους και στο στόχο του να παραμείνει το κανάλι κοντά δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Το Star θα γίνει το αποκούμπι των νέων» και αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν και εκπομπές για να τους βρίσκουν δουλειά! 

Όσο για την πρωϊνή ζώνη απάντησε σε ερώτησε τηλεθεατή: «Δεν χρειάζεται το Star πρωινή ζώνη 10-1». Εξάλλου, όπως εξήγησε «Όλες οι πρωινές εκπομπές μπαίνουν μέσα, αυτές που τα φέρνουν είναι τα μεσημεριανά». 

Αναφορικά με το δελτίο ειδήσεων τόνισε ότι για τα θέματα της πολιτικής «θα λέμε πάντα την αλήθεια» αλλά για την showbiz και τα θέματά της τόνισε ότι εκεί πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί «η αλήθεια είναι πολύ πιο σκληρή και αν την αποκαλύψουμε θα έχουμε θέμα με το ΕΡΣ». 

Τέλος για τον εαυτό του πρόσθεσε: «Με ενδιαφέρει η γνώμη όλων! Η αγωνία μου είναι να δείξω και τις άλλες πτυχές του εαυτού μου». 

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα: 

Part 1

Part 2