Μαλέλης: «Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν του χρόνου»

"Δεν έχω σχέση με Χρυσαυγίτες, δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου"!

Ο διευθυντής Ενημέρωσης του STAR μιλά για το μέλλον της τηλεόρασης, τους μισθούς και σχολιάζει για τη Χρυσή Αυγή…

Θα ήθελα να σχολιάσετε το «εγέρθητω» της Χρυσής Αυγής…

Δεν έχω σχέση με Χρυσαυγίτες, δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου. Στον ρεπόρτερ που είχα στείλει εγώ είχα πει να μην μπει μέσα κι έτσι δεν ήταν υποχρεωμένος να σηκωθεί στο μήνυμα του Μιχαλολιάκου.

Ποιοι ξεχώρισαν φέτος στην τηλεόραση;

Μπαίνουμε σε μια καινούρια περίοδο. Πήγαν καλά οι Ράδιο Αρβύλα, ο Λαζόπουλος, το δίδυμο Λιάγκας – Σκορδά, το δελτίο του ΑΝΤ1 ανέβηκε, θεωρώ επιτυχία και τη δυναμική που δείχνει η Μελέτη απέναντι στη Μενεγάκη.

Ποιο είναι το πλάνο για του χρόνου;

Ειλικρινά, δεν ξέρω! Δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχουμε κι εμείς. θα υπάρχει το MEGA; Θα υπάρχει ο ΑΝΤ1; Τα πράγματα είναι τραγικά αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κύριος Βαρδινογιάννης βάζει κάθε χρόνο 20 – 25 εκ. ευρώ από την τσέπη του STAR, όπως και οι άλλοι μέτοχοι…

Είστε από τα πρώτα κανάλια που «έκοψαν» τους μεγάλους μισθούς…

Στο STAR αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια και θα περικοπούν κι άλλο. Οι ανανεώσεις που κάνουμε τώρα είναι ανανεώσεις με περικοπές. Δεν μπορούν να παίρνουν κάποιοι μυθικά ποσά και ο λαός να πεινάει, τελείωσαν αυτά. Όσοι θέλουν, όσοι δεν θέλουν να πάνε σπίτι τους.

Διαβάστε ακόμα:

Μαλέλης-χείμαρρος : «Με γαμ… η τηλεόραση»- «Έχω δημιουργήσει ένα έκτρωμα»-«Δεν έχω φράγκο»!

Μαλέλης: Θέλω να κάνω στο Star ένα αντι-μίζερο δελτίο ειδήσεων