Μακρυπούλια για Σεφερλή: «Δεν είμαι σε θέση να κρίνω έναν άνθρωπο που δουλεύει τόσα πολλά χρόνια»

«Εδώ και χρόνια μου χρεώνουν ότι θα κάνω πρωινό...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη, για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζιγιάννη, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά σχολίασε και την απόφαση του Mega, να αναθέσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού στον Μάρκο Σεφερλή.

Όταν ρωτήθηκε πως της φάνηκε η απόφαση του Mega να χρησιμοποιήσει έναν ηθοποιό της επιθεώρησης για το πρωινό magazino του σταθμού , η παρουσιάστρια απάντησε:”Ενδιαφέρουσα , δεδομένου ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι μια ζώνη με δεδομένη συνταγή και αυτό είναι ένα ανατρεπτικό σχέδιο ,που περιμένω να δω. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω έναν άνθρωπο που εργάζεται τόσα πολλά χρόνια και είναι θιασάρχης. Από το λίγο που τον γνώρισα από το Just, ήταν άψογος επαγγελματίας και υποστήριζε πολύ αυτό που έκανε. Κανένας άνθρωπος βέβαια δε διαθέτει μόνο μια πλευρά.Απλώς , ο Μάρκος επιλέγει την αισιοδοξη πλευρά.(η συνέντευξη έγινε πριν την έναρξη της εκπομπής Mega με Μια)

Όταν ο Άρης την ρώτησε πότε θα παρουσιάσει μια live καθημερινή εκπομπή τελικά η Ζέτα απάντησε Μπορεί να μην είνμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο καθώς αυτό θα σημαίνει μια μεγάλη αλλαγή σε όλα μου τα επαγγελματικά σχέδια. 'Ίσως δε μου έχει έρθει ακόμα κάποια πρόταση που να με έχει δελεάσει τόσο πολύ , ώστε να το τολμήσω. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια στο χώρο μας, αλλά το ένστικτο για κάτι καθημερινό στην τηλεόραση δε μου έχει ακόμα ξυπνήσει. Ωστόσο, εδώ και χρόνια μου χρεώνουν ότι θα κάνω πρωινό. Η χρέωση βλέπεις γίνεται ελεύθερα”.