Μακρυπούλια: Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση για το νέο πρωινό του ΑΝΤ1

Διαβάστε: Η παρουσιάστρια βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Αναμφισβήτητα, η τηλεόραση αυτή την στιγμή μοιάζει με… καζάνι που βράζει, αφού κανείς δεν είναι σίγουρος – ακόμα -για το τι μπορεί να του επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική χρονιά και η τηλεοπτική του μοίρα. Έτσι, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η σεναριολογία της εποχής να μην έχει τέλος και να βλέπουν καθημερινά την δημοσιότητα, διάφορα πιθανά και απίθανα σενάρια. 
 
Στην κατηγορία «απίθανα σενάρια», συγκαταλέγεται και το σενάριο εκείνο που ήθελε την Ζέτα Μακρυπούλια να έχει δεχτεί πρόταση και να πολιορκείται από τους Αντεννικούς, προκειμένου να τους πει το «ναι» και να αναλάβει μετά τον Γιώργο Παπαδάκη, την σκυτάλη της παρουσίασης στο νέο πρωινάδικο που έχουν αυτή την εποχή στα σκαριά, εκεί στο Μαρούσι και το οποίο θα βγει στον αέρα από τα τέλη του Σεπτέμβρη. 
 
Ετσι, η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε η ίδια να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ξεκαθαρίσει το… τοπίο, απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια μπροστά από την κάμερα του Star ! Τι απάντησε ,λοιπόν, στην ερώτηση για το αν έχει δεχτεί μία τέτοιου είδους πρόταση από το κανάλι; 
 
«Με τον ΑΝΤ1 δεν έχουμε κάνει καμία σοβαρή συζήτηση. Για την ώρα έχουν υπάρξει μόνο, κάποιες… χλιαρές και γενικές κουβέντες για του χρόνου και τίποτα παραπάνω», είπε η Ζέτα και συνέχισε : 
 
«Οσο αφορά στο πρωινό, δεν έχω κάνει καμία τέτοια κουβέντα με το κανάλι…» 

Νάνσυ Νικολαΐδου