Μάκης Πουνέντης: Φεύγει από τον Ρυθμό και από τη Heaven

Θα τον ακολουθήσουν Ηλιάκη και Μπεκατώρου;

Εκτός ομίλου ΑΝΤ1 θα βρίσκεται από την ερχόμενη εβδομάδα ο Μάκης Πουνέντης. Αποχωρεί δηλαδή, τόσο από τη διεύθυνση της δισκογραφικής εταιρίας «Heaven» όσο και του ραδιοσταθμού «Ρυθμός 94.9». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-tetRadio ο Μάκης Πουνέντης κατέθεσε ήδη την παραίτησή του στην ιδιοκτησία του ομίλου και, καθώς όλα δείχνουν, αυτή θα γίνει αποδεκτή. Απομένει ένα ή δύο ακόμα τυπικά ραντεβού αλλά μάλλον η πορεία και των δύο πλευρών είναι προδιαγεγραμμένη. Και χωριστή από εδώ και στο εξής. 

Ως γνωστόν, επικεφαλής του «ANTENNA RADIO Group» είναι ο Eric Hansen – εδώ και η προ εβδομάδων ανακοίνωση του ομίλου. Στην Αθήνα τα δύο ραδιόφωνα που ανήκουν στον όμιλο είναι ο «Easy 97.2» (πρώην «Αντ1 97.2») και ο «Ρυθμός 94.9». Οι μεταξύ τους σχέσεις -του Δανού και του Πουνέντη- ήταν από τραγικές έως ανύπαρκτες. Μέχρι που επήλθε η οριστική ρήξη. Ειρήσθω εν παρόδω, η πιθανότητα να ακολουθήσουν κι άλλες απολύσεις στον όμιλο, δεν είναι μικρή. Ενώ φυσικά αναμένονται ανακατατάξεις και στη δισκογραφία. Ούτως ή άλλως. Ειδικά όταν αιωρείται στο κενό χωρίς πυξίδα και η πρώην Universal.

Ο Μάκης Πουνέντης πιθανόν να αποχωρήσει μαζί με την πρωινή εκπομπή του, με όλο το team – Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποχαιρετήσουν τους ακροατές του σταθμού κουνώντας προφανώς μαντήλι για κάποια άλλη συχνότητα, ίσως όχι και τόσο μακρινή. Τα στοιχήματα και οι προσφορές μπαίνουν ήδη στο ταμπλό…

Πηγή: e-tetradio.gr – Δημήτρης Κανελλόπουλος