Μαίρη Συνατσάκη: Της έγραψαν «ψόφα» τη μέρα των γενεθλίων της!

«Δεν νομίζω ότι έχω κάνει το οποίο θα κοιτούσα χρόνια αργότερα και θα ντρεπόμουν ή θα μετάνιωνα γι' αυτό».

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει στο περιοδικό Big Fish και τον Κώστα Μπουρούση…

Γιατί ήθελες να κάνεις τηλεόραση;

Όλα ξεκίνησαν όταν είδα ένα διαφημιστικό μέσω του οποίου ζητούσαν νέους παρουσιαστές στο ΜAD. Εγώ έβλεπα φανατικά ΜΑD και MTV και προσπαθούσα να αναγνωρίζω στα τρία πρώτα δευτερόλεπτα τα τραγούδια και τα ονόματα των τραγουδιστών. Επειδή έβλεπα λοιπόν τόσο πολύ, αισθανόμουν μια τρομερή οικιότητα και με τους παρουσιαστές και με το αντικείμενο . Και κάπως αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να ταιριάξω σε αυτή την παρέα. Και φυσικά υπήρχε και υπάρχει ένα κομμάτι φιλοδοξίας και ματαιοδοξίας.

Την είχες ή σου γεννήθηκε αφού μπήκες στην τηλεόραση;

Όταν μπήκα στην τηλεόραση αυτό το κομμάτι περισσότερο ηρέμησε παρά αναπτύχθηκε. Ήταν πάντα κάπως καλυμμένο γιατί ντρεπόμουν να το παραδεχτώ. Ξέρεις, το να φαίνεσαι σε περισσότερο κόσμο. Το έφερα ενοχικά ότι υπάρχει κάτι στην αναγνωρισιμότητα που μου αρέσει. Αλλά άπαξ και συνέβη ήταν απολαυστικό και απλώς καταλάγιασε μέσα μου.

Στα social media σου χουν κάνει κάποιο επικό τρολάρισμα;

Βέβαια μ’ έχουν τρολάρει. Αλλά «don’ t feel the trolls» αυτός είναι ο κανόνας. Τι να κάνεις για κάποιον που σου γράφει «ψόφα»; Και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων σου;

Μετανιώνεις για κάτι που δεν έκανες αυτά τα δέκα χρόνια στην τηλεόραση;

Δεν νομίζω ότι έχω κάνει το οποίο θα κοιτούσα χρόνια αργότερα και θα ντρεπόμουν ή θα μετάνιωνα γι’ αυτό. Ακόμη σε αυτά που φαινομενικά έχασα, τελικά κερδισμένη είμαι.