Μαίρη Συνατσάκη: «Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλες στη ζωή μας και…»

Η απάντηση για την κόντρα τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη ολοκλήρωσε πρόσφατα μία επιτυχημένη χρονιά στο Πρωινό και έλαβε τις ευχές των παρουσιαστών για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. Μιλώντας στο περιοδικό YOU και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, η παρουσιάστρια δηλωσε πως «το μόνο που γνωρίζω είναι ότι παραμένω στον ΑΝΤ1 γιατί έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα» ενώ όσον αφορά στα σχέδια για συνεργασία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε πως «Θέλω να υπάρξω με τον Δημήτρη τηλεοπτικά, είναι από τα ιδανικότερα σενάρια μου.».

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε ακόμα στο αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στην πρόσφατη κόντρα που προέκυψε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Το γεγονός ότι ο Λιάγκας σε φέρνει συνέχεια σε δύσκολη θέση σε ενοχλεί;
Δεν έχω αισθανθεί ότι έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση με τον Γιώργο. Αντιθέτως έρχομαι σε εκείνη τη θέση που μου δίνει πάτημα να μπορώ να συζητήσω και να πω κι εγώ την άποψη μου. Όσες φορές έχω διαφωνήσει με τον Γιώργο, μόνο θετικά μου έχει βγει.

Δημιουργήθηκε μια κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου. Γιατί;
Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη, ούτε πώς, ούτε ιδιαίτερα πράγματα έχω να πω γι’ αυτό. Ήταν ένα εμπαθές σχόλιο. Και δεν θα μπω καν στη διαδικασία του να μαντέψω, γιατί αν υπήρχε το οποιοδήποτε ζήτημα θα έπρεπε να ενημερωθώ. Πάντως, θα ήθελα εκεί που ξεκίνησε να τελειώσει ιδανικά. Δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλες στη ζωή μας και γι’ αυτό δεν με στεναχώρησε. Δεν το κρατάω μανιάτικο! Απλώς από περιέργεια θα ήθελα να μάθω από που ξεκίνησε.