Μαίρη Συνατσάκη:» Είχα άγχος για το Master Chef»

"Ο κύριος Λαζάρου ήταν ο μπαμπάς μου"

 H Mαίρη Συνατσάκη λίγο πριν την πρεμιέρα του Master Chef μίλησε στο Celebrity για το άγχος που της προκάλεσε η παρουσίαση του σόου μαγειρικής!

«Το όλο εγχείρημα έχει μια συγκεκριμένη ροή και ο ρόλος της παρουσιάστριας είναι πολύ οργανωτικός. Υπάρχουν κείμενα που φυσικά προσαρμόζεις στο δικό σου στυλ, όμως εμένα αυτό με άγχωνε. Ήταν σαν να υποδυόμουν ένα ρόλο, σαν ηθοποιός και αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Και σκεφτόμουν πώς θα μπορέσω να παραμείνω ο εαυτός μου, αλλά μέσα από έναν πιο ώριμο και ενήλικο ρόλο. Όμως με βοήθησαν πολύ οι πρόβες, αλλά και τα καθημερινά γυρίσματα. Ήταν σαν εντατικά μαθήματα» τόνισε!

Για τους κριτες του Dancing, »Ο κύριος Λαζάρου ήταν ο μπαμπάς μου. Όταν είχαμε πολύωρα γυρίσματα και ήμασταν στα καμαρίνια, μου έφερνε πάντα κάτι να τσιμπήσω, με σκέπαζε με καμιά κουβερτούλα. Ο Σκαρμούτσος ήταν ο φιλάρας, o cool τύπος που έμπαινε μέσα και έκανε high five. Και ο Λουκάκος είχε ένα απίστευτο χιούμορ που μου ταίριαζε απίστευτα, πολύ καυστικός. Ο καθένας τους είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ωραίο»

Διαβάστε ακόμα

Πότε ξεκίνησε την ψυχοθεραπεία η Μαίρη Συνατσάκη ;

Μ. Συνατσάκη: Στο πλευρό του Μύρωνα σε κάθε του βήμα!

Συνατσάκη – Σταμάτη μιλούν για το ΠΡΩΙΝΟ MOU – Θα είναι η Συνατσάκη φέτος στην εκπομπή;