Μαίρη Μηλιαρέση: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που έβγαλε από το Ρουκ Ζουκ και το σπίτι που πούλησε για να ξεχρεώσει!

«Για να το ξεκαθαρίσω, γιατί ακούστηκαν πολλά...»

Η Μαίρη Μηλιαρέση φωτογραφίζεται μαζί με την κόρη της Σοφίνα για λογαριασμό του περιοδικού YOU και εξηγεί στον Στάθη Πουρουτίδη τις πρόσφατες δηλώσεις της πως ακόμα ζει από τα λεφτά που έβγαλε στο «Ρουκ Ζουκ».

«Εγώ τα λεφτά μου ποτέ δεν τα χάλασα σε φίρμες ρούχα, παπούτσια και πανάκριβες τσάντες. Θα χάλαγα ένα – δυο χιλιάρικα να βάλω ζαντολάστιχα, αλλά να τα δώσω γαι τσάντα, ποτέ. Δεν έχει σημασία τι φοράς, αλλά πόσο ακριβός είσαι εσύ για να φαίνεται ακριβό αυτό που φοράς…» τονίζει η παρουσιάστρια και συνεχίζει:

«Για να το ξεκαθαρίσω, γιατί ακούστηκαν πολλά… Είχα μαζέψει ένα ποσό τότε, αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω μια σπιταρόνα μαζί μ’ ένα δάνειο 150.000… Τότε μου τυχαίνει αυτή η αηδία στο TEMPO που δεν πληρώθηκα και αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι για να ξεχρεώσω. Τα λεφτά που πήρα πίσω ήταν αυτά που είχα βγάλει από την τηλεόραση. Ένα μέρος τότε το έδωσα και για το μαγαζί που είχα ανοίξει. Τώρα έχουν μείνει ελάχιστα χρήματα για ασφάλεια, κάποια στιγμή δύσκολη έχω να τραβήξω 500 ευρώ. Εννοείται πως δεν ήταν εκατομμύρια τα λεφτά του «Ρουκ – Ζουκ», συνεχίζω να δουλεύω για να ζήσω».