Μαϊμού ζωντανά στα πρωινά δελτία της ΕΡΤ! Απίστευτη κοροϊδία της δημόσιας τηλεόρασης!

Δείτε τις παρουσιάστριες να καλημερίζουν "ζωντανά" ρεπόρτερ που εκείνη την ώρα δεν βρίσκονται στον αέρα! Παγκόσμια πρωτοτυπία!

«Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου άρχισε το καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, παρουσιαστές, θεματολογία κλπ. Η σημαντικότερη ίσως από αυτές τις αλλαγές είναι η προβολή ενός ωριαίου δελτίου ειδήσεων – το πρώτο σε όλη την ελληνική τηλεόραση – στις 6 το πρωί. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του συγκεκριμένου δελτίου, το καθιστούν ως ένα από τα πλέον επιτυχή και ελκυστικά ενημερωτικά προϊόντα της ΕΡΤ», έγραφε μεταξύ άλλων μια ανακοίνωση της ΕΡΤ στα τέλη Ιανουαρίου.

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, ορισμένα «ολοζώντανα» αποσπάσματα από το «ελκυστικό ενημερωτικό προϊόν» της δημόσιας τηλεόρασης.

Στο πρωινό δελτίο της 26ης Ιανουαρίου, η Μαριάννα Πετράκη μας πληροφορεί πως «Ο Γιάννης Φασουλάς θα μας δώσει το ρεπορτάζ από το κυβερνητικό στρατόπεδο». Αφού παρακολουθούμε τον δημοσιογράφο με την μπορντό του γραβάτα από την αίθουσα σύνταξης, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δίνει πάσα στον Γιάννη Τρουπή για να μας μεταφέρει τηλεφωνικά τα νέα από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης.