Μαγικά Χριστούγεννα με αγαπημένες ταινίες στον ΑΝΤ1!

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00
ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

«BEE MOVIE» (Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ)



Υπόθεση:
Ο Μπάρι, μια νεαρή μέλισσα… με επαναστατικό πνεύμα, αρνείται να ασχοληθεί με την παραγωγή μελιού. Έτσι, αποφασίζει να βγει από την κυψέλη και να επισκεφτεί τον κόσμο των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν, φτάνει στη Νέα Υόρκη, όπου γίνεται φίλος με μια ανθοπώλισσα, τη Βανέσα. Σύντομα ο Μπάρι συνειδητοποιεί ότι οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τις μέλισσες, κλέβοντας και τρώγοντας το μέλι τους. Οργισμένος, αποφασίζει να «αποζημιώσει» το είδος του και κάνει… μήνυση στην ανθρώπινη φυλή!

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00

ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

«ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΑΙΝΤΕΡΓΟΥΙΚ» (THE SPIDERWICK CHRONICLES)

Υπόθεση: Η οικογένεια Γκρέις αφήνει τη Νέα Υόρκη, για να εγκατασταθεί σε μια έπαυλη στην εξοχή. Σύντομα θ’ ανακαλύψουν ότι η ζωή εκεί δεν είναι τόσο γαλήνια όσο φαίνεται. Διάφορα ανεξήγητα περιστατικά αρχίζουν να συμβαίνουν και τα δύο παιδιά της οικογένειας, αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο. Τότε, ανακαλύπτουν ένα «μαγικό» βιβλίο, που τους οδηγεί σε έναν αθέατο κόσμο γεμάτο παράξενα πλάσματα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00
ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

«ΠΛΑΝΗΤΗΣ 51: ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ»

Υπόθεση: Ο Τσακ είναι αστροναύτης και προσγειώνεται στον «Πλανήτη 51», με την πεποίθηση πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει το πόδι του στον Πλανήτη αυτό. Έκπληκτος όμως ανακαλύπτει, πως ο Πλανήτης κατοικείται από μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια αυτά, ζουν ευτυχισμένα και ειρηνικά με έναν τρόπο που θυμίζει την Αμερική της δεκαετίας του ‘50. Αυτά τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια, έχουν μόνο έναν φόβο: πως μια μέρα εμφανιστούν στον Πλανήτη τους, εισβολείς από κάποιον άλλο Πλανήτη… όπως ο Τσακ!

Διαβάστε ακόμα:

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Alpha!