Μ. Σεφερλής: Ο Β.Περρής απέτυχε ως παρουσιαστής!

Διαβάστε περισσότερα!

Ο Μάρκος Σεφερλής μέτα την αποκάλυψη που έκανε σε γνωστό περιοδικό, « Χρώσταγα 600 χιλιάδες ευρώ. Δεν είχα να πάρω γάλα στο γιο μου» μίλησε στο 7 μέρες ΤV για την κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή!

 Τελικά με τον Βαγγέλη Περρή και εσάς τι συνέβη;

«Τίποτα απολύτως. Από τη μεριά του Περρή υπάρχει μια συνεχόμενη φραστική επίθεση στο πρόσωπο μου μέσα από το ραδιόφωνο και τις τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να έχω καταλάβει τον λόγο. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουμε έρθει καν σε επαφή να διαπληκτιστούμε. Μία- δύο φορές απάντησα και εγώ με το δικό μου τρόπο χωρίς να του κάνω επίθεση.. Προφανώς δεν του αρέσει ότι υπάρχω στο χώρο. Εγώ είπα μία άποψη επειδή προσπάθησε να βγει μπροστά από την κάμερα με δικές του εκπομπές και δεν του έκατσε τίποτα. Ο κόσμος δεν τον ήθελε. Δεν τον είδε. Δε μιλώ για τις εκπομπές που συμμετείχε ως μέλος επιτροπής, αλλά για κάποια παιχνίδια που έκανε στον ALPHA, στον ΑNTENNA. Δεν τα είδε το κοινό και κοπήκανε.»

Έτυχε να μιλήσατε μαζί του; Τον ρωτήσατε για τον λόγο που όπως τονίζετε μιλούσε αρνητικά για εσάς;

«Όχι. Δε μπαίνω σ’ αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Περρής, γνωρίζει ποιος είναι ο Σεφερλής και μπορεί και κρίνει.»

Δεν θεωρείτε επιτυχημένο τον κύριο Περρή;

«Είναι ευφυής στις εκπομπές που επί χρόνια είναι από πίσω όπως το «Όλα» του Θέμου. Σαν παρουσιαστής εκπομπής όμως έχει αποτύχει. Προφανώς δεν το κάνει καλά. Δεν το λέω εγώ. Το έχει δείξει η ιστορία. Ως κριτής ενός προγράμματος που μπορεί να συμμετέχει ο Ψινάκης και να γίνεται ένα παιχνίδι που τραβάει, ή η Μανωλίδου είναι καλός. Έχει ταλέντο. Δεν είναι τυχαία σ’ αυτό τον χώρο τόσα χρόνια.»

Διαβάστε ακόμη:

Μ. Σεφερλής:» Χρώσταγα 600 χιλιάδες ευρώ. Δεν είχα να πάρω γάλα στο γιο μου»

Μ. Σεφερλής: Διαφωνώ με συναδέλφους μου που κατεβαίνουν στην πολιτική!

Ο «Κασιδιάρης» και η «Κανέλλη» στο ΜΙΛΑ!


Μενεγάκη – Σεφερλής …η πολυαναμενόμενη συνάντησή τους!

Το παράπονο του Σεφερλή για την »αχάριστη» Ελένη

Ο Μ. Σεφερλής σατιρίζει τα τηλεοπτικά παιχνίδια!

Έλυσαν την παρεξήγηση στον αέρα!

Σεφερλής: Ο Περρής με έκοψε από εκπομπή