«Λύγισε» η Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση κακοποίησης του 3χρονου

Τατιάνα Στεφανίδου

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έκανε την δημοσιογράφο να «λυγίσει».

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο από τον καταυλισμό μεταναστών στη Σούδα της Χίου, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αποτροπιασμό…Στο βίντεο ένα μικρο παιδί, ηλικίας 2-3 ετών πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν άνδρα στις ντουζιέρες του καταυλισμού. Προλογίζοντας το θέμα στην εκπομπή Tatiana Live, η Τατιάνα Στεφανίδου «λύγισε» αναφερόμενη στο περιστατικό…

[dfp_ads id=236982]

«Αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο εξοργιστικό έχω δει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Ακούν πολλά τα αυτιά μου κάθε μέρα, για εγκλήματα, για φονικά… η εικόνα είναι όμως καταλυτική. Είναι ένα βίντεο με ένα μωρό παιδί 3 ετών μέσα σε ένα hot spot, εδώ στην Ελλάδα. Το 3χρονο αγοράκι, το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα, είναι ένας άντρας που υποτίθεται είναι ο πατέρας του, ο οποίος το χτυπάει στο μπάνιο με το χειρότερο τρόπο. το δέρνει πάρα πολύ άσχημα κι έχει ανεβάσει αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο. Ακούγεται το παιδί να φωνάζει. Είναι σοκαριστικό.

Και το φοβερό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ανεβάσει και το βίντεο στο διαδίκτυο να του δουν κι άλλοι. Βεβαίως έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις από την ελληνική αστυνομία. Δεν ξέω πως είχε μάθει και τι είχε συνηθίσει κι αν θεωρούσε ότι από όπου κι αν προέρχεται ο άνθρωπος να ανεβάζει αυτές τις εικόνες στο διαδίκτυο, αλλά σε λίγο θα πούμε περισσότερα.»