«Λύγισε» ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας για το χαμό του αδελφού του και του συνεργάτη του

«Άκουγε στο τηλέφωνο ένα απόσπασμα της συναυλίας και κάποια στιγμή έσβησε...»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν καλεσμένος ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του όταν στα βίντεο της εκπομπής είδε δύο ανθρώπους που χωρίς αυτούς, όπως εξομολογήθηκε, η πορεία του θα ήταν διαφορετική.

Μιλώντας για το χαμό του αδελφού του, ο τραγουδιστής «λύγισε»: «Το 2004 που ο Γιώργος έφυγε είχαμε προγραμματίσει συναυλίες μήνες πριν στην Κύπρο, γιατί η ασθένεια του διήρκεσε 3 μήνες. Όταν το μάθαμε προσπαθήσαμε όλοι, αλλά αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει τα πράγματα. Του λέω θα ακυρώσω τις συναυλίες γιατί δεν έχω διάθεση να πάω και μου λέει «Όχι θα πας, θα κάνεις τις συναυλίες και θα το κάνεις για χάρη μου. Και περίμενε να κάνω τη συναυλία, άκουσε ένα απόσπασμα και έφυγε. Άκουγε στο τηλέφωνο ένα απόσπασμα μου είπε η νύφη μου και χαμογελώντας κάποια στιγμή έσβησε.

Εώ στην συνέχει μίλησε και για το χαμό του του αγαπημένου του φίλου, του γνωστού «Παζούζου»:«Μετά τον αδελφό μου, το 2013 έχασα και τον Μήτσο μου. Άλλος αδελφός. Ο οποίος ήταν και το δεξί μου χέρι. Ήταν αυτός ο κατάλληλος άνθρωπος που από το ’89 συμπορευτήκαμε. Χωρίς αυτός τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Χωρίς τον Μήτσο και χωρίς τον αδελφό μου η πορεία μου θα ήταν διαφορετική.»