Live News: Η πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου στο «Ε»

Δείτε όλα όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της εκπομπής!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος στο “Ε”, με την εκπομπή Live News. Πρόκειται για το νέο τηλεοπτικό ενημερωτικό σόου της τηλεόρασης του «Ε» με τον τηλεθεατή να έχει τον πρώτο λόγο. Όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο θα παρουσιάζονται με σύγχρονη ματιά αξιοποιώντας εργαλεία της τεχνολογία και των social media.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Νίκος Ευαγγελάτος, αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές και όσους βρέθηκαν στο στούντιο, ανέφερε τους τίτλους των πιο σημαντικών ειδήσεων της ημέρας και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον κόσμο, αναφέροντας τα πάντα για τη νέα του εκπομπή:

«Μια προσπάθεια η οποία ομολογουμένως υλοποιήθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι μια συμπαραγωγή τριών φορέων. Πρώτα απ’ όλα του “Ε” και στη συνέχεια δύο δημοσιογραφικών οργανισμών, του γκρουπ των Παραπολιτικών και του γκρουπ των ιντερνετικών σαιτ, όπως το newsit, το tlife, το onalert, το zappit και αρκετά ακόμα. Στην ουσία έχουμε μια πολύ μεγάλη, αν όχι τη μεγαλύτερη, δημοσιογραφική ομάδα στην τηλεόραση που φιλοδοξεί κάθε βράδυ να σας παρουσιάζει όλα τα γεγονότα και δεύτερον, και θα επιμείνουμε πάρα πολύ σε αυτό, το παρασκήνιό τους. Τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Όλα αυτά θα τα κάνουμε κυρίως με την δική σας συμμετοχή, συμμετοχή με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι άμεσος, εδώ στο στούντιο. Μπορείτε να έρθετε, μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτή την εκπομπή. Απόψε είναι κυρίως νέα παιδιά και όχι μόνο εδώ κοντά μας για να πουν ότι θέλουν, να ρωτήσουν τους προσκεκλημένους ότι θέλουν και γενικά να εκφράσουν άποψη. Εκτός από όσους είναι εδώ μαζί μου απόψε, έχετε το λόγο και όλοι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι. Πρώτα απ’ όλα στο twitter, στο @livenewstvshow, στο hashtag #livenewstv, αυτά τα δύο για το twitter. Και στο facebook, στο Live News. Μας βρίσκετε, μας στέλνετε τα μηνύματα, θα τα βλέπετε εδώ πίσω μου να αποτυπώνονται και θα προσπαθούμε όσα περισσότερα μπορούμε να τα βγάζουμε στον αέρα και να τίθενται στην εκπομπή και στη συζήτησή της».

Δημοσιογράφοι, αναλυτές και σχολιαστές, θα ερευνούν όλες τις πτυχές των θεμάτων της επικαιρότητας φωτίζοντας τα σκοτεινά σημεία της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου. Κομβικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν οι πολίτες που θα βρίσκονται στο στούντιο έχοντας τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη της εκπομπής, με τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις τους.Οι τηλεθεατές, από το σπίτι, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter & Facebook ) θα δίνουν το δικό τους στίγμα με τη χρήση του hashtag #livenewstv, καθορίζοντας το LIVE NEWS, σε πραγματικό χρόνο.