Λιάγκας – Σκορδά: Ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης

Στα ύψη το τελευταίο Πρωινό - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Τι έχουμε να θυμόμαστε από τις τηλεθεάσεις της σεζόν που έφτασε στο τέλος της; Το «Κάτω Παρτάλι», το «The Voice», τα «Κλεμμένα όνειρα», το μην «Αρχίζεις τη μουρμούρα» και… τους νέους βασιλιάδες της πρωινής ζώνης, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινής μάχης, το ζευγάρι δεν λύγισε ποτέ. Ακόμα και όταν κάποιος αντίπαλος και δεν ήταν λίγοι- κατάφερνε να περάσει μπροστά, αυτό ήταν προσωρινό και δεν κρατούσε πάνω από 30 λεπτά. 

Από τις 10:00 μέχρι τις 12:45 απέναντι από το Πρωινό πέρασαν πολλοί… Πέτρος Κωστόπουλος, Πόπη Τσαπανίδου, Γιώργος Αυτιάς, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Άννα Μπουσδούκου. Με την πρώτη ματιά στους πίνακες τις Nielsen, ωστόσο, το μάτι σου έπεφτε στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Άλλωστε, δεν ήταν πολλά τα «σαραντάρια» που είδαμε φέτος στα νούμερα τηλεθέασης.

Η χθεσινή, τελευταία εκπομπή της σεζόν, βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό στο σύνολο 31,4% και στο δυναμικό 39,7%. Το Πρωινό άγγιξε ακόμα και το 44,7%!

Στο ίδιο διάστημα η Nielsen κατέγραφε…
Σύνολο: Happy Day – 13,2%, Live U – 11,5%, Τώρα – 9,4%, Magazino – 8,4%
Δυναμικό: Happy Day – 22,6%, Live U – 7,2%, Τώρα – 10,6%, Magazino – 3,6%

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με πολλά δάκρυα για τις περισσότερες εκπομπές, είτε συγκίνησης είτε πικρίας. Το Πρωινό ήταν το μόνο πρόγραμμα που τέλειωσε όπως ακριβώς άρχισε, με χαμόγελο και σιγουριά για το μέλλον του. Σε ένα ακόμα ρευστό τηλεοπτικό καλοκαίρι, ο Γιώργος και η Φαίη είναι από τους λίγους που θα φύγουν διακοπές ήρεμοι, επιστρέφοντας από Σεπτέμβρη στο πόστο τους.

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Φινάλε με χαμόγελα για Λιάγκα – Σκορδά! «Έχω δίπλα μου την καλύτερη παρουσιάστρια, σύζυγο και μάνα»!
 
Έκλαψε η Λίτσα Πατέρα! Φαίη Σκορδά: «Μη τυχόν και ξανακούσω κάτι»!

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με την Σάσα Σταμάτη: «Έλειπα 40 μέρες! Άσε με…»