Λιάγκας – Σκορδά: Εκτοξεύθηκε η τηλεθέαση στο «Πρωινό»

Βαρομετρικό χαμηλό στο lead in του Μάρκου Σεφερλή στο δυναμικό κοινό - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σαρώνει στους νέους

Στα νούμερα τηλεθέασης προηγουμένων ετών, όταν ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη μετρούσε λιγότερους μονομάχους, φαίνεται να επιστρέφουν σταδιακά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το «Πρωινό» σημείωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 30,9%, φτάνοντας σε μισάωρο μέχρι το 33,8%.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος Σεφερλής περιοριζόταν στο 16,4%, με την Πόπη Τσαπανίδου και την Άννα Μπουσδούκου να συγκεντρώνουν αντίστοιχα 9,2% και 7,8%.

Στο δυναμικό κοινό, το πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν και πάλι πρώτο με 26,2%. Το «Μega με μία» δεν ξεπέρασε το 16,9%, όμως, παρατηρούμε κάτι πρωτοφανές για τη συγκεκριμένη ζώνη. Η τελευταία ώρα της εκπομπής των Καμπουράκη – Οικονομέα έκλεισε έχοντας μαζί της μόνο το 4,5% των τηλεθεατών ηλικίας 15-44. Στο πρώτο ημίωρο του Μάρκου το ποσοστό δεν ξεπέρασε το 4% -πίσω ακόμα και από τον ΣΚΑΪ, ενώ ανάσα πήρε η εκπομπή μετά τις 10:30. 

Το διάστημα 09:00 – 10:30 ήταν το Happy Day που σάρωσε στους νέους, καθώς άγγιξε ακόμα και το 30,9%. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της έχουν κερδίσει την προτίμηση του δυναμικού κοινού και είναι ολοφάνερο ότι είναι οι ρυθμιστές της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη.
 
Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων