Λένα Αρώνη – Τι θα δούμε στον ελληνικό τελικό

«Έγινε πολύ ξαφνικά και δεν το περίμενα καθόλου. Δεν είχε γίνει καμία συζήτηση, δεν είχε πέσει ποτέ σαν ιδέα στο τραπέζι και ούτε εγώ είχα εκφράσει ενδιαφέρον», δηλώνει στο TV ΕΘΝΟΣ η Λένα Αρώνη, σχετικά με την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού.

«Φέτος μιλάμε για ένα προιόν το οποίο θα έχει ουσιαστικά τις σωστές διαστάσεις του. Δεν θα έχει στοιχεία σόου και πολυθεάματος. Θα έχει μια προσέγγιση ενός τηλεοπτικού μουσικού προϊόντος», λέει η παρουσιάστρια και εξηγεί για το ρόλο που η ίδια θα παίξει: «Δεν πρόκειται να τραγουδήσω, να χορέψω, να κάνω σκετς, να κάνω την ηθοποιό. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης παρουσιάζουν τη Eurovision οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων. Απλώς εδώ εμείς το έχουμε πάρει διαφορετικά».

Στην ερώτηση τι θα δούμε στον ελληνικό τελικό, η παρουσιάστρια απαντά: «Από τη μία θα υπάρχουν οι διαγωνιζόμενοι, που είναι όλοι νέοι άνθρωποθι, οι οποίοι θέλουν να πάρουν μια ευκαιρία και να ακουστούν στην Ευρώπη, υπάρχει μια επιτροπή κι ένας παρουσιαστής που ξεκινάει όλο αυτό, το συνεχίζει και το τελειώνει. Η δημιουργική ομάδα έχει χτίσει μια σπονδυλική στήλη βασισμένη στη μουσική».