Λευτέρης Κιντάτος: «Δεν είχα χρήματα να πληρώσω τον καφέ, το ποτό μου»

«Στο παιχνίδι πήγα 8 κιλά περισσότερο απ' ότι είμαι τώρα. Συνέχεια αδυνατίζω»

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Voice που με σύμμαχο τη λαϊκή φωνή του έφτασε στους τέσσερις φιναλίστ. Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού για τα καινούρια τραγούδια που ετοιμάζει, για το πως βρέθηκε στο Voice, αλλά και στα εξαντλητικά μέσα που χρησιμοποίησε για να χάσει βάρος.

«Αγαπούσα πάντα το τραγούδι, τραγουδούσα από μωρό, γράφω στίχους, μουσική και πε΄ρασα πάρα πολλές ώρες στο δωμάτιο μου γράφοντας… Δεν είχα χρήματα να πληρώσω τον καφέ, το ποτό μου. Ξεκίνησα δειλά να κάνω κάποια live σε μαγαζάκια συνοικιακά από φίλους. ξεκίνησα το τραγούδι 7 μήνες πριν ξεκινήσει το The Voice χωρίς να έχω κάνει μουσικές σπουδές. Κάποια στιγμή ήρθε η διαφήμιση του Voice στην τηλεόραση, με έπιασαν οι γονείς μου και μου είπαν: «Θα πας;» Ο αδελφός μου έλεγε «Πήγαινε ρε παιδί μου» το ίδιο μου έλεγαν κι οι φίλοι μου.

Υπήρξες υπέρβαρος;

Στο παιχνίδι πήγα 8 κιλά περισσότερο απ’ ότι είμαι τώρα. Συνέχεια αδυνατίζω. Ήμουν 190 κιλά πριν από 3 χρόνια. Πολλά Κιλά! Μια μέρα αποφάσισα και είπα: «Φίλες, βούλωσε το στόμα σου, δεν πάει άλλο». Ξεκίνησα κι έκανα μια προσπάθεια για 2,5 χρόνια και συνεχίζω να την κάνω ακόμα. Έχω χάσει 70 κιλά μόνος μου, δεν πήγα σε διαιτολόγο. Δεν το προτείνω σε κάποιον, μάλλον είναι λάθος μου, γιατί έχω κάνει και πράγματα που δεν βοηθούσαν τον εαυτό μου και τον οργανισμό μου.

Δηλαδή;

Ξεκίνησα και τους πρώτους 2,5 μήνες που το αποφάσισα έτρωγα μόνο καρπούζι. Πρωί, μεσημέρι βράδυ, όποτε πείναγα, έτρωγα καρπούζι. Αυτό είναι τρέλα, δεν είναι σωστό, αλλά γενικώς είμαι άνθρωπος των άκρων. Σίγουρα δεν είχα την ίδια απήχηση στις γυναίκες που έχω τώρα. Ένας άντρας δεν χρειάζεται να είναι πολύ όμορφος, να έχει κοιλιακούς, όσο χρειάζεται να είναι άντρας.