Λάμπης Λιβιεράτος:»Το είδα σαν εναλλακτική λύση για τα παιδιά μου»

" Εκείνη την περίοδο ήμουν αρκετά τσιτωμένος.."

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη ο Λάμπης Λιβιεράτος και μίλησε για το διαζύγιο του από την Εύη Αδάμ, τις δύσκολες ώρες που πέρασε, τα παιδιά του και το νέο του ξεκίνημα.

 Το 2011 είχε δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό Μου. Η συγκεκριμένη συνέντευξη συζητήθηκε ιδιαίτερα, επειδή σε κάποιο σημείο οι τόνοι οξύνθηκαν, με τον τραγουδιστή να δείχνει τη δυσαρέσκειά του να συζητήσει για τα προσωπικά του, καθώς τότε ο χωρισμός με την Εύη Αδάμ ήταν πολύ φρέσκος.

«Ήταν μια κακή στιγμή. Εκείνη την περίοδο ήμουν αρκετά τσιτωμένος και τη συγκεκριμένη μέρα ήθελα να αποφύγω τη συνέντευξη. Επειδή, όμως, είμαι πολύ αυθόρμητος και δεν παίζω θέατρο στη ζωή μου, αυτό που νιώθω και αισθάνομαι το βγάζω προς τα έξω. Σε γενικές γραμμές τα media μου έχουν φερθεί καλά.


Αμέσως μετά το διαζύγιό του, φεύγει για τη Σουηδία. Εκεί συγκατοικεί με τον καλό του φίλο, φωτογράφο Παύλο Ευθυμίου.

«Στη Στοκχόλμη έμεινα για έξι μήνες. Μου έγινε επαγγελματική πρόταση σε έναν άλλο τομέα για κάτι επιχειρήσεις. Το είδα σαν εναλλακτική λύση για τα παιδιά μου, ώστε να έχουν μια πόρτα ανοιχτή, αλλά τελικά δεν προχώρησε.
«Ένιωσα πως αυτό που πήγαινε να γίνει δεν με εξέφραζε καθόλου. Η ζωή εκεί δεν ήταν εύκολη, άσε που έπεσα στην περίοδο που είχαν το χειρότερο χειμώνα των τελευταίων σαράντα ετών! Επέστρεψα στην Ελλάδα, γιατί μου είχαν λείψει πολύ τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να είμαι μακριά και να λείπω από τη ζωή τους. Κάτι μέσα μου μού έλεγε πως έπρεπε να παλέψω εδώ και όχι να φύγω» παραδέχεται. Ερχόμενος στην Ελλάδα, για ακόμα μια φορά εμφανίζεται ως φύλακας άγγελος ο Θάνος Καλλίρης. «Από 1η Γενάρη του 2014 ξεκινήσαμε μια συνεργασία, ενώ μέχρι σήμερα έχουμε κάνει πάνω από 120 εμφανίσεις».

Δισκογραφικά, υπάρχουν ορισμένες συζητήσεις και ο Λάμπης βρίσκεται σε περίοδο επαφών. Παρότι έχει αρκετές γνωριμίες, ποτέ δεν «εκμεταλλεύτηκε» ανθρώπους και καταστάσεις.

«Έχω ένα τάκτ. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τους άλλους και να τους θυμάμαι όποτε τους έχω ανάγκη. Οι κοντινοί μου άνθρωποι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών. Δεν νομίζω πώς χρειάζονται περισσότεροι».