Λάκης Γαβαλάς:”Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ασχοληθώ με την πολιτική”

Ο εκκεντρικός Λάκης, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο Αντρέα Δερμιτζάκη, για το σόου χορού του Αντ1, που συμμετέχει πλέον ως κριτής, τον έρωτα που θέλει να ζήσει, την περίοδο της φυλάκισης του, αλλά και για τα σχέδια του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Έχω την αίσθηση, πως μτά την αποφυλάκιση σου, λες τα πράγματα έξω από τα δόντια, τοποθέτησε και πολιτικά. Με την αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος και την επιρροή που έχεις δε σκέφτηκες να ασχοληθείς με την πολιτική;Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γιατί το γκλάμουρ που έχω αποθηκευμένο μέσα μου θα πρέπει να βγει σε έναν πιο κλειστό χώρο και αυτός μπορεί να είναι η Βουλή.

Σε τι πόστο θα ήσουν ιδανικός;Θα με έβλεπα στο Υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού. Τόσα χρόνια, έχω φέρει πάρα πολύ κόσμο στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Μεταξύ αστείου και σοβαρού ξέρω τι είναι αυτό που θέλει ο τουρίστας για να περάσει καλά.

Εσύ όταν ακούς αυτά που λένε οι πολιτικοί πείθεσαι;Μα δεν είμαι ηλίθιος. Καταρχήν ποιοι είναι η πολιτικοί;Αυτοί που βάζουν  το make-up για να βγουν στα κανάλια;Ξέρεις, οι καλύτεροι πελάτες των προϊόντων make-up είναι οι πολιτικοί εξαιτίας της κατανάλωσης που κάνουν για να βγουν στα παράθυρα. Δε με πείθει κανείς και δε μου λέει κανείς τίποτα.