Ladies Run: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα ήταν μόνο η αρχή…

Ladies Run

Τρέχουμε για καλό σκοπό...

Ήταν Ιανουάριος του 2012 όταν το blog του Ladies Run ξεκίνησε να προβάλλει μοναδικές γυναίκες που τρέχουν για να εμπνεύσουν άλλες γυναίκες. Και το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, το όνειρο ενός αγώνα μόνο για γυναίκες, έγινε πραγματικότητα!

Στον “μυστικό παράδεισο” του Astir Palace, εκατοντάδες Ladies με στυλ που έχουν κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής, έτρεξαν δίπλα σε δυναμικές αθλήτριες, πρωταθλήτριες του στίβου αλλά και πολλές διασημότητες. Ήταν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, αλλά όπως αποδείχθηκε, ήταν μόνο η αρχή.

Το Ladies Run μέσα στα επόμενα χρόνια έγινε θεσμός, με το event να είναι μόνιμα sold out και τα χρήματα που συγκεντρώνονται για τη στήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών, να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Είσαι έτοιμη;

Είσαι κι εσύ μια γυναίκα με πάθος που αγαπά το τρέξιμο ή θέλεις να το αγαπήσεις και να σου αλλάξει τη ζωή; Τρέξτε για καλό σκοπό στο Ladies Run 2016, επιλέγοντας απόσταση -5 ή 10 χλμ.- με θέα στο απέραντο γαλάζιο!

Run-τεβού τον Οκτώβρη, στην αφετηρία του ομορφότερου αγώνα, με κοινό στόχο τον τερματισμό και την στήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Τρέχουμε για καλό σκοπό:

Από τη γέννηση του θεσμού μέχρι και σήμερα, οι γυναίκες δρομείς έχουν προσφέρει πολλά σε άλλες γυναίκες, μέσω του Ladies Run. Φέτος, θα ενισχύσουμε ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω του σωματείου “ΔΕΣΜΟΣ” που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση των ασθενέστερων συμπολιτών μας.