Κυριακή βράδυ και η τηλεόραση ετοίμασε για σας…

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στην μικρή οθόνη;

 Πεθαίνω για σένα – ΜEGA 9.00 μ.μ. 

Υπόθεση:Μια «τυπική» ελληνική οικογένεια μπλέκεται στα δίχτυα  του έρωτα. ένα ερωτικό τρίγωνο, ίσως και… τετράγωνο, αναστατώνει τα μέλη μιας οικογένειας με προβλήματα επικοινωνίας που κανένα «οικογενειακό… πακέτο» δεν μπορεί να λύσει. Μητέρα, πρώην χορεύτρια που διδάσκει τανγκό σε σχολή χορού και ο έφηβος γιος της, που ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα, θα αποτελέσουν τις δυο πλευρές ενός τριγώνου! Πατέρας τροχονόμος, με έφεση στην στιχουργική που βρίσκει την πηγή της έμπνευσής του στον αντίζηλό του και ο εραστής της γυναίκας του, θα αποτελέσουν τις άλλες δυο πλευρές του… τετραγώνου! Και μια γιαγιά κουφή που ζει αγκαλιά με το κινητό της, είναι ίσως η μόνη που ακούει την καταιγίδα που έρχεται. ‘Ολοι μπλέκονται σε μια ιστορία δολοφονικής αγάπης και τρυφερού μίσους. Το κομφούζιο κορυφώνεται με έναν απροσδόκητο θάνατο. ‘Η μήπως φόνο;

Ελλάδα έχεις ταλέντο – ΑΝΤ1 9.00 μ.μ.

2ος ημιτελικός με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Chart your Countdown- ALPHA 9.00 μ.μ.

Μουσική εκπομπή με την Ναταλία Γερμανού 

Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης -Star 9.00 μ.μ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο αγράμματος επαρχιώτης Θανάσης Μπιρμπίλης, αφήνει το χωριό του και έρχεται στην Αθήνα σε αναζήτηση καλύτερης τύχης αλλά δεν καταφέρνει να στεριώσει σε καμία δουλειά. Ως γκαρσόνι, στην ταβέρνα του Μπούρμπουρη, όπου τον έστειλε ο βουλευτής της περιοχής του, Θόδωρος Μπακατσουλάρας, καπελώνει με μια μακαρονάδα ένα αγόρι, που δεν θέλει να φάει. Ως διαιτητής σ’ έναν αγώνα πάλης, όπου τον όρισε ο συγχωριανός του Βαγγέλης, τρώει το ξύλο της χρονιάς του, επειδή μεροληπτεί. Ως υπάλληλος φαρμακείου, τσακώνεται με μια πελάτισσά του και τον συνοδό της. Ως φωτογράφος, βγάζει ακέφαλες φωτογραφίες και δυσκολεύεται να συμπεριφερθεί ως επαγγελματίας όταν μια νεαρή αρτίστα του ζητάει να της βγάλει τολμηρές φωτογραφίες. Ως αστυφύλακας, καλείται στο σπίτι μιας γυναίκας, που μένει με την υπηρέτριά της, για να συλλάβει έναν διαρρήκτη και τα κάνει θάλασσα. Κι όταν αποφασίζει να κάνει έναν πλούσιο γάμο, το Ρενάκι του τα ξαναφτιάχνει με τον Πανάγο της, τον πρώην μνηστήρα της. Τελικά ο Θανάσης επιστρέφει στο χωριό του με τις δυσάρεστες αλλά πολύτιμες εμπειρίες της ζωής στην πρωτεύουσα…

Πρωταγωνιστές -Mega  11.15 μ.μ. 

«Ντιμπέιτ» με όλα τα φλέγοντα ερωτήματα για την οικονομία πραγματοποιούν οι «Πρωταγωνιστές»
Τι κρατάμε και τι πετάμε από το μνημόνιο; Τροποποίηση ή ακύρωση; Κρατικές ή ιδιωτικές τράπεζες; Νέοι φόροι ή λιγότεροι φόροι; Απολύσεις ή προσλήψεις στο Δημόσιο; Και, βέβαια, ευρώ ή δραχμή; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα θέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τρεις εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου:
Τον Κωστή Χατζηδάκη από τη ΝΔ., υπουργό Ανάπτυξης της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.
Τον καθηγητή Γιάννη Μηλιό, υπεύθυνο της Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.
Τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ, υπουργό του πρώτου Μνημονίου, που δεν κατάφερε να εκλεγεί Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής.

1408 – STAR 11.45 μ.μ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Παρότι είναι δημοφιλής συγγραφέας ιστοριών τρόμου, ο Μάικ Ένσλιν διαθέτει «τετράγωνη» λογική πιστεύοντας μόνο σε ό,τι βλέπει με τα ίδια του τα μάτια. Η σειρά των βιβλίων που έχει γράψει και εκδώσει, αφορούν στην αμφισβήτηση των ανεξήγητων μεταφυσικών φαινομένων στα πιο γνωστά στοιχειωμένα σπίτια. Αποφασισμένος να αποδείξει την ορθότητα των απόψεών του, ο Μάικ δέχεται να μείνει στη διαβόητη σουίτα 1408 του ξενοδοχείου Ντόλφιν στη Νέα Υόρκη, που φημολογείται πως πάνω από 50 άνθρωποι έχασαν εκεί μέσα τη ζωή τους. Εκεί ο ορθολογιστής συγγραφέας θα αναθεωρήσει όλα όσα πίστευε καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με τον απόλυτο τρόμο!

Δείτε αναλυτικό το πρόγραμμα της τηλεόρασης!