Κυριακάτικο βράδυ με Όσκαρ και θέαμα στην TV

Δείτε τι θα... δείτε απόψε

Στις 21:00 αρχίζει στον ΑΝΤ1 η ταινία «Freedom writers».
H δυο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ και ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του «Greys Anatomy» Πάτρικ Ντέμπσεϊ πρωταγωνιστούν σε αυτή την κοινωνική ταινία.
Σε ένα σχολείο που η ρατσιστική αντιμετώπιση και τα περιστατικά βίας αποτελούν καθημερινότητα, η καθηγήτρια Έριν Γκρούγουελ, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδιαφορεί, θα προσπαθήσει να μετατρέψει το μάθημα της τάξης σε ζήτημα ζωής για τους μαθητές της.
Μέσω της επικοινωνίας και της κατανόησης, οι μέχρι τότε «ανεπίδεκτοι μαθήσεως» έφηβοι θα ανακαλύψουν την αξία της ανοχής και θα προσπαθήσουν να φτιάξουν τις κατεστραμμένες ζωές τους, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τον κόσμο τους.

Την ίδια ώρα, στο MEGA, αρχίζει άλλο ένα «MINUTE TO WIN IT» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ αμέσως μετά, στις 22:30 έχει «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στις 21:00 στο STAR, «Ο Μπάτμαν επιστρέφει» με τους Μάικλ Κίτον, Ντάνι Ντε Βίτο, Μισέλ Φάιφερ, Κρίστοφερ Γουόκεν .

Ένα μοναχικό και παραμορφωμένο πλάσμα με υψηλό δείκτη ευφυίας, ο Πιγκουίνος, συμμαχεί με τον δολοπλόκο επιχειρηματία Μαξ Σρεκ και ένα σατανικό σχέδιο μόλις πρόκειται να μπει σε εφαρμογή: οι δυο τους σκοπεύουν να πείσουν τους κατοίκους της Γκόθαμ Σίτι να εκλέξουν τον Πιγκουίνο ως δήμαρχο και κατόπιν να μετατρέψουν την πόλη σε «ναό του εγκλήματος». Όταν τα σχέδιά τους γίνονται αντιληπτά από τη Σελίνα Κάιλ, τη συνεσταλμένη γραμματέα του Σρεκ, ο τελευταίος την πετά, στην κυριολεξία, από το παράθυρο. Όμως η Σελίνα γλιτώνει από θαύμα και οργισμένη, αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της. Τώρα πια είναι η αδίστακτη Κατ Γούμαν, που συμμαχεί με τον Πιγκουίνο και τον Σρεκ, για να εκπληρώσει τα δικά της εκδικητικά σχέδια. Δεν θα διστάσει να συμβάλει στην εδραίωση ενός καθεστώτος πανικού στην Γκόθαμ Σίτι. Βέβαια και οι τρεις τους γρήγορα θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Μπάτμαν, που μόλις αντιληφθεί τον κίνδυνο, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Στις 23:15 στον Alpha, έχει το Making Of της ταινίας «Ο σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή»
ενώ στις 23:30 έχει «Cirque Du Soleil: Dralion»
Ένα μοναδικό υπερθέαμα από το Cirque du Soleil το οποίο θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο και το οποίο συνδυάζει ακροβατικά, θέατρο, χορό και μουσική με έναν μυσταγωγικό τρόπο. Το Dralion είναι μία παράσταση εμπνευσμένη από την κινεζική ακροβατική τέχνη με παράδοση 3000 ετών, την ανατολική φιλοσοφία και την ατέρμονη αναζήτηση της αρμονίας μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης. Το όνομα προέρχεται από τη σύνθεση δύο εμβληματικών όντων: του δράκου που συμβολίζει την Ανατολή και του λιονταριού που συμβολίζει τη Δύση. Στο Dralion, τα τέσσερα στοιχεία της φύσης αποκτούν ανθρώπινη υπόσταση, ενώ κάθε στοιχείο εκφράζεται μέσα από το δικό του χρώμα: Μπλε για τον αέρα, πράσινο για το νερό, κόκκινο για τη φωτιά και ώχρα για τη γη. 

Διαβάστε ακόμα:

SILA και ASI στην κορυφή της τηλεθέασης την Παρασκευή