“Κυπριακή εισβολή”στα κεντρικά δελτία των καναλιών

Από Σεπτέμβριο, το lead-in των δελτίων θα έχει άρωμα...

Η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάσει ενδιαφέρον τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και στην ενημέρωση.

Στο κομμάτι της ενημέρωσης και κυρίως στα κεντρικά δελτία , το κάθε κανάλι κάνει τις απαραίτητες ενέργειες , ώστε να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, των αλλαγών που πρέπει να κάνει ο κάθε σταθμός για να πετύχει τον στόχο του, οι υπεύθυνοι των καναλιών δίνουν μεγάλη σημασία και στο λεγόμενο lead-in,δηλαδή στο πρόγραμμα που προηγούνται των δελτίων. Και όπως φαίνεται, την νέα τηλεοπτική σεζόν θα  “ποντάρουν “ στην Κύπρο.

Έτσι για φέτος ,θα δούμε τα κεντρικά δελτία να παίρνουν lead-in, από κυπριακές σειρές. Την αρχή έκανε ο Αντ1, με την προβολή της σειράς Μπρούσκο και όπως φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου, τους “πήγε καλά”.

Αυτό είδαν και τα υπόλοιπα κανάλια, με αποτέλεσμα να θέλουν να εντάξουν κυπριακή σειρά στη συγκεκριμένη ζώνη. Όπως είχαμε γράψει πριν μέρες, το Mega, την ερχόμενη σεζόν θα κινηθεί ανάλογα, αφού από Σεπτέμβριο θα προβάλλει την κυπριακή σειρά “Όνειρο ήταν” πριν το δελτίο των 20:00.

Στο ίδιο μοντέλο θα κινηθεί και το Star, αφού και αυτό φέρνει τους “Όρκους Σιωπής”, επίσης κυπριακή σειρά , που επίσης θα προβάλλεται πριν το δελτίο του καναλιού.

Αν θα έπρεπε λοιπόν να χαρακτηρίσουμε την ερχόμενη σεζόν θα έλεγα ότι μιλάμε για τη χρονιά της κυπριακής εισβολής στα κανάλια, αφού μετά τις τούρκικες σειρές που παρακολουθήσαμε τα τελευταία χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα για την Κύπρο, να δείξει τη δυναμική της, ή μάλλον τα νούμερα τηλεθέασης.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Βρέθηκε το νέο lead-in για το κεντρικό δελτίο του Mega

«Όρκοι Σιωπής»: Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει στο STAR μετά από 12 χρόνια