Κρέμα σύσφιξης κόλπου για να νιώσετε πάλι σαν… παρθένα -ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο!

 Μετά την κρέμα λεύκανσης γεννητικών οργάνων, τώρα ετοίμασαν μια κρέμα που συσφίγγει τον κόλπο και κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πάλι παρθένες και τους άνδρες να ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ.

Και μην σπεύσετε να γελάσετε. Οι Ινδές μαζικά σπεύδουν και προμηθεύονται την συγκεκριμένη κρέμα προκειμένου να γίνουν και πάλι αρεστές και να νιώσουν σαν 18άρες. Πάντως εξαιτίας αυτού το προϊόντος έχει ξεσπάσει και διαμάχη. Οι επικριτές του, τονίζουν πως η εταιρία κοροϊδεύει τις γυναίκες και τέτοια πράγματα δεν μπορεί να συμβούν, ενώ οι υποστηρικτές του προϊόντος λένε πως πρόκειται για μια πράξη χειραφέτησης της γυναίκας, η οποία την εξυψώνει από τη χαμηλή θέση που βρίσκεται στη συγκεκριμένη χώρα.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι η διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος (η ονομασία του είναι “18 ξανά”) και έχει όλα τα στοιχεία της… Μπολιγουντιανής μεγαλοπρέπειας. Μια Ινδή μέσης ηλικίας που προφανώς μόλις έβαλε την κρέμα στον κόλπο της, εμφανίζεται χαμογελαστή και φλερτάρει απροκάλυπτα με τον άνδρα της, μπροστά στα πεθερικά της.
Κάποια στιγμή φωνάζει: “νιώθω πάλι παρθένα” και αρχίζει να χορεύει μαζί με το σύζυγο της, ενω πεθερός και πεθερά έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Για την ιστορία σας λέμε ότι η κρέμα στοιχίζει 40 ευρώ, έχει δοκιμαστεί κλινικά και τα συστατικά της είναι: Αλόε Βέρα, σκόνη χρυσού!!!, αμυγδαλέλαιο και ρόδι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της κρέμας σύσφιξης κόλπου