Κρατερός Κατσούλης: «Δεν έχω δει τις απέναντι εκπομπές…»

«Δεν φοβήθηκα την σύγκριση με άλλα τηλεοπτικά ζευγάρια»

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε μια απαιτητική χρονιά φέτος, με θέατρο, τηλεοπτική σειρά, αλλά και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Epsilon «Στα καλά καθούμενα» μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου. Ο ηθοποιός κάνει τον απολογισμό του μιλώντας στον Γιώργο Μπέζα και στο περιοδικό YOU…

Όταν σου έγινε η πρόταση για την εκπομπή φοβήθηκες τη σύγκριση με άλλα τηλεοπτικά ζευγάρια;

Δεν φοβήθηκα την σύγκριση γιατί αυτό το ξέραμε από την αρχή. Αυτό που με ανησυχούσε, η έγνοια μου αν θέλεις, ήταν αν θα διαπιστώναμε ότι ήταν σωστό αυτό που είχαμε σκεφτεί, να είμαστε δηλαδή, μαζί στη δουλειά. Το καλό με εμάς είναι ότι κάνουμε καλή παρέα μεταξύ μας. Αλλιώς δεν θα το τολμούσαμε, θα έκανε η Κατερίνα την εκπομπή της κι εγώ κάτι άλλο. Αλλά επειδή αισθανόμασταν ότι μπορούμε να είμαστε καλά σε αυτό το πράγμα είπαμε να το δοκιμάσουμε. Και τελικά ήταν όπως το είχαμε φανταστεί. Με σωστές ισορροπίες, με εκτίμηση, σεβασμό και ειλικρίνεια.

Τα νούμερα σε αγχώνουν;
Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην κοιτάζει τα νούμερα όπως και σίριαλ. Τα βλέπω στο βαθμό που είναι απλώς μια μονάδα μέτρησης και τίποτα παραπάνω.

Τις κριτικές τις φοβάσαι;
Όχι, οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες όταν είναι επί της ουσίας και δεν είναι κακεντρεχή σχόλια που στοχεύουν σε προσωπικό όφελος ή σε ανάδειξη άλλων λόγων και άλλων τρόπων.

Τους απέναντι πως τους έβλεπες; Την Σπυροπούλου, την Μπεκατώρου;
Δεν έχω δει τις εκπομπές τους, στιγμιότυπα μόνο, δεν έχω γνώμη. Ακόμα αυτό που έχω πει – και ισχύει – είναι ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του με τον τρόπο που πιστεύει ότι είναι καλύτερα και το κοινό αποφασίζει ποιον προτιμάει να δει. Οι θεατές είναι ο τελικός κριτής και αποδέκτης.

Του χρόνου συνεχίζετε;
Ναι.